13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopiii revolutionarilor au lipsit de la intâlnirea cu Mos Craciun

Copiii revolutionarilor au lipsit de la intâlnirea cu Mos Craciun

Mai-marii Consiliului Judetean (CJ) Dolj au asteptat ieri in zadar sosirea copiilor ranitilor si urmasilor celor cazuti in revolutia din decembrie 1989, carora doreau sa le ofere câteva cadouri cu ocazia Sarbatorilor de iarna.


Desi reprezentanta Asociatiei Umanitare pentru Protejarea, Sprijinirea Invalizilor, Ranitilor si Urmasilor celor cazuti in revolutia din decembrie 1989 anuntase ca tinerii vor fi prezenti in sala mare a CJ la ora 10.00, doar trei persoane isi facusera aparitia in sala la ora stabilita.


Ileana Majina, directoarea Directiei de Integrare Europeana din cadrul CJ Dolj, a afirmat ca nu isi explica de ce cei 60 de tineri care trebuia sa primeasca pachetele de Craciun nu au reusit sa ajunga in sala consiliului.


„Am vorbit ieri cu doamna Constantinescu, reprezentanta asociatiei umanitare, si mi-a spus ca tinerii vor fi prezenti aici la ora 10.00. Acum, când am vorbit cu dânsa, mi-a spus ca multi sunt de la tara si s-ar putea sa intârzie. Angajatii consiliului au muncit mult pentru ca pachetele sa fie gata la timp“, a spus Ileana Majina.


Dupa mai bine de o jumatate de ora de asteptare, presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a decis sa le permita colindatorilor care asteptau la usa sa intre in sala si le-a facut acestora cunostinta cu cei trei copii de revolutionari veniti din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS