15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO maicuta a cazut in gol de la 20 de metri

O maicuta a cazut in gol de la 20 de metri

O tânara de 28 de ani, maicuta la Manastirea Surupatele din comuna Frâncesti, a decedat pe loc, dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de 20 de metri.


Ana Lavita era din judetul Maramures si in seara de 16 decembrie, impreuna cu mai multe colege, facea curatenie in mansarda Seminarului Teologic „Antim Ivireanul“ din municipiul Râmnicu Vâlcea. In timp ce spala unul din geamurile de la mansarda, maicuta s-a dezechilibrat si a cazut pe ciment, de la o inaltime de 20 de metri, pierzându-si viata. Florian Ghita, seful Serviciului de Medicina Legala (SML) Vâlcea, a precizat in urma autopsiei ca Ana Lavita a decedat in urma unui traumatism cranio-cerebral. „Tânara avea capul complet zdrobit pentru ca a cazut de la o inaltime foarte mare. Am inteles ca in incaperea in care spala maicuta geamurile se aflau si alte fete atunci când ea a cazut de la fereastra. Politia cerceteaza in ce imprejurari s-a produs accidentul“, a declarat Florian Ghita.


Subcomisarul Marcel Sardaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Vâlcea, a afirmat ca in urma verificarilor de la fata locului s-a stabilit ca a fost un accident. „Nu exista suspiciuni de suicid si tânara a fost gasita cu o manusa chirurgicala pe una dintre mâini, semn ca spala geamurile“, a spus Marcel Sardaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS