6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Bush si Blair – doua jumatati de vaca la Madame Tussauds


Pentru a marca asa cum se cuvine sosirea Craciunului, celebrul muzeu al figurinelor de ceara Madame Tussauds ofera vizitatorilor un cadou deosebit. Unele dintre cele mai marcante personalitati ale lumii joaca acum rolul unor personaje de poveste, spre bucuria copiilor si a adultilor care vin sa le admire. Principala atractie a expozitiei este presedintele american George W. Bush si premierul britanic Tony Blair, care apar in postura unei vacute. Bush este partea din fata a vacutei, in timp ce Blair este reponsabil cu partea dorsala, intr-o scena din celebrul basm „Jack si vrejul de fasole“. Alte celebritati „deghizate“ de Madame Tussauds sunt Victoria Beckham, care apare in postura motanului incaltat, Jennifer Aniston – Alba ca Zapada si Angelina Jolie, in rolul mamei vitrege din acelasi basm.


Inchisoare pentru barbatii care merg la prostituate


In Finlanda, stat in care lupta impotriva prostitutiei este una dintre prioritatile autoritatilor, toti barbatii care scot bani din buzunar in schimbul raporturilor sexuale risca sa ajunga in spatele gratiilor. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, ministrul finlandez de justitie, Leena Luhtanen, a anuntat ca guvernul va prezenta pe 22 decembrie un proiect de lege care va prevedea pâna la sase luni de inchisoare pentru clientii prostituatelor. Legislativul, care s-a inspirat dintr-o lege suedeza din 1999, a decis sa nu sanctioneze cu inchisoarea prostituatele.


Si-a aruncat copilul de la etajul trei pentru a-l salva de incendiu


O new-yorkeza si-a aruncat bebelusul in vârsta de o luna de la etajul trei al unui imobil cuprins de un incendiu. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, copilul a fost prins ca prin minune de un jucator amator de base-ball. Posturile de televiziune locale au difuzat inregistrarea surprinsa de o camera video de supraveghere, in care se vede foarte bine salvarea miraculoasa. Copilul, care era invelit intr-un cearceaf alb, a fost aruncat de la o distanta de aproximativ noua metri exact in bratele lui Felix Vazquez, in vârsta de 39 de ani, care se afla in multimea adunata in fata imobilului. Mama bebelusului, Tracinda Foxe, a fost salvata de pompierii ce au intervenit pentru stingerea incendiului. Cei doi, care nu au suferit rani grave, au fost transportati la spital, insa au fost externati dupa un examen de rutina.


George Michael, asteptat la nunta lui Elton John


Cântaretul englez George Michael si-a confirmat prezenta la casatoria lui Elton John cu David Furnish, pe 21 decembrie, informeaza site-ul Showbizz. Aceasta ceremonie civila, care va pecetlui 12 ani de dragoste, se va desfasura miercuri, la Windsor, un oras situat la vest de Londra. Michael, care s-a impacat recent cu Elton John dupa o lunga disputa, va imita gestul lui „Rocket Man“, casatorindu-se la anul cu partenerul sau din ultimul timp, Kenny Goss.


Tom Cruise strânge fonduri pentru biserica


Actorul american Tom Cruise si-a invitat admiratorii la o intâlnire deosebita pentru a strânge fonduri pentru un proiect controversat al Bisericii Scientologice, informeaza site-ul Infoshowbiz. Starul conduce un proiect numit „New York Rescue Workers’ Detoxification“. Biserica Scientologica doreste sa ofere salvatorilor de la 11 septembrie 2001 centre de tratament care sa cuprinda sauna si alte produse naturiste. Pentru a asista la dineu in compania lui Tom Cruise si pentru a face poze cu vedeta, invitatii va trebui sa plateasca suma de 7.500 de dolari.


Gisele Bundchen – noua imagine Louis Vuitton


Dupa doi ani de contract cu Uma Thurman, cunoscuta casa de moda Louis Vuitton a decis sa aleaga in 2006 alta celebritate pentru a-si promova produsele. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, norocoasa aleasa a fost top modelul brazilian Gisele Bundchen. „Preferam sa fim reprezentati de o diva din lumea modei decât de o vedeta din showbizz“, a explicat conducatorul companiei, Marc Jacobs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS