16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalJaf de 100 de milioane la Posta Maciuca

Jaf de 100 de milioane la Posta Maciuca

Un agent postal din comuna Maciuca, judetul Vâlcea, a fost victima unui jaf produs in localitate. Hotii au reusit sa fure din locuinta angajatei Postei peste 107 milioane de lei. Potrivit politistilor, banii erau tinuti intr-un sifonier si cu ei urma sa fie achitate pensiile batrânilor din zona.


Postarita a declarat organelor de ancheta ca banuieste cine ar fi autorul furtului, intrucât acesta ar fi venit in ziua respectiva la agentie. Politistii spun ca, legal vorbind, angajata nu trebuia sa tina banii acasa, ci la punctul postal din comuna. Reprezentantii postei contrazic politia si spun ca agentul a procedat corect. In calitate de agent postal, acesta semneaza un contract prin care se obliga sa puna la dispozitia postei o camera din locuinta sa, unde sa depoziteze obiecte de gestiune. Conducerea postei vâlcene spune ca, indiferent de prejudiciul creat in urma jafului, oamenii isi vor primi banii. Cercetarile continua pentru identificarea si retinerea autorului faptei.


In urma cu o luna, un alt factor postal, de la Agentia Postala Bogdanesti, a fost jefuit in plina strada de mai multi indivizi. Dupa ce au solicitat schimbarea unor bancnote, infractorii au smuls din geanta postasului cinci milioane si au demarat in tromba cu o masina straina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS