21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Pariu pe moarte


Un britanic, de 91 de ani, care a pariat 500 de lire sterline ca va muri inainte de prima saptamâna a lunii decembrie, a pierdut banii pentru ca a ramas in viata, a declarat reprezentantul unei case de pariuri. Arthur King-Robinson a declarat ca a facut la inceputul anului acest pariu, care avea o cota de sase la unu, pentru ca sotia sa sa poata plati 3.000 de lire sterline, reprezentând impozitul pentru mostenire. „Am auzit in 30 de ani de când lucrez in domeniu tot felul de pariuri trasnite, insa este pentru prima data când cineva pariaza pe propria moarte. Este un caz unic. Sunt foarte fericit ca Arthur a pierdut“, a declarat Graham Sharpe, purtatorul de cuvânt al casei de pariuri William Hill. King-Robinson se temea ca sotia sa, Cynthia, de 85 de ani, sa nu fie nevoita sa vânda casa, din sud-vestul Angliei, in care locuiau impreuna de peste 50 de ani. „Am pierdut 500 de lire, insa am sufletul linistit“, a declarat Arthur.


Calugar budist arestat pentru trafic de droguri


Un calugar budist japonez a fost arestat pentru ca a cultivat marijuana in apropierea tempului sau din nordul Japoniei, au anuntat surse din cadrul politiei. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Michimaru Obara, de 48 de ani, este suspectat ca a produs peste 2,4 kilograme de „iarba“. Autoritatile il suspecteaza, de asemenea, ca a vândut cel putin 50 de grame de marijuana unui angajat al unui birou situat in apropiere de Tokyo. Obara a fost arestat pentru trafic de droguri. Calugarul a declarat ca a cultivat planta pentru propriul consum si a negat ca ar fi vândut o parte din recolta. Folosirea drogurilor este aspru pedepsita in Japonia. Potrivit legii, toxicomanii risca sa fie condamnati la inchisoare pe viata. Cei aflati la prima abatere primesc insa o pedeapsa cu suspendare.


Ucis de pasiunea pentru jocurile pe calculator


Un sud-coreean pasionat de jocurile pe calculator in retea a murit din cauza epuizarii, au anuntat surse din cadrul politiei. Dupa cum informeaza site-ul cyberpresse.ca, barbatul, de 38 de ani, a petrecut zece zile si nopti in fata calculatorului pentru a se juca in retea. El a murit joi intr-un Internet Cafe din localitatea Inseon, situata la vest de Seul. „A fost transportat de urgenta la spital, insa medicii nu au putut decât sa constate decesul“, a declarat un ofiter din cadrul politiei. In luna august, alt impatimit al jocurilor pe calculator, de 28 de ani, a murit in satul Taegu, dupa ce a stat in fata monitorului peste doua zile.


Kate Moss a pozat pentru editia Vogue de Craciun


Topmodelul britanic Kate Moss a pozat pentru editia de Craciun a revistei franceze Vogue. Dupa cum informeaza site-ul canoe.com, redactorul-sef al revistei, Caroline Roitfeld, a precizat ca Moss este singura care a ramas in topul celor mai bune manechine in ultimii 15 ani, „doborând toate canoanele frumusetii si prejudecatilor“. Pentru editia speciala de Craciun a cunoscutei reviste, Kate Moss a pozat in mai multe tinute realizate de Jean Cocteau. Cliseele au fost realizate la inceputul verii. Revista Vogue nu a renuntat la contractul cu Moss in ciuda problemelor pe care acesta le-a avut cu drogurile. De asemenea, in paginile revistei va fi publicat si un articol despre tabloidele britanice, care au puterea „nu doar de a crea celebritati, dar si de a le distruge“. In urma scandalului legat de dependenta sa de droguri, foarte mediatizat in special de mass-media din Marea Britanie, Kate Moss a pierdut numeroase contracte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS