20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRyan Phillippe - cel mai „fierbinte“ tatic de la Hollywood

Ryan Phillippe – cel mai „fierbinte“ tatic de la Hollywood

Actorul Ryan Phillippe, sotul frumoasei Reese Witherspoon, a fost desemnat cel mai „fierbinte“ tatic de la Hollywood. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, Philippe i-a devansat pe Will Smith si Johny Depp, in topul preferintelor cititorilor revistei In Touch.


Editorul revistei spune ca Ryan a fost alegerea perfecta, pentru ca este un „tata devotat“ si el si sotia sa formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Starul american, care impreuna cu Witherspoon are o fetita pe nume Ava, de sase ani, si un baietel de doi ani, Deacon, se mândreste peste tot cu priceperea sa in ceea ce priveste cresterea copiilor, mai ales ca, in tinerete, el a avut ocazia sa o ajute pe mama sa, care era educatoare la o gradinita.


In topul tatilor sexi este prezent si Brad Pitt, care „joaca“ rolul tatalui adoptiv pentru cei doi copii ai actritei Angelina Jolie, Maddox si Zahara Marley. Locul cinci in clasament i-a revenit lui Benjamin Bratt, urmat de Matthew Fox, viitorul tatic Tom Cruise, infidelul Jude Law, sotul Madonnei – regizorul Guy Ritchie si Charlie Sheen, situat pe locul zece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS