15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Trafic indoliat

Tânarul care in urma cu câteva zile s-a sinucis din dragoste a fost condus pe ultimul drum de aproape o mie de persoane. Motociclisti in doliu si sute de autovehicule din toate colturile tarii au blocat traficul in Râmnicu Vâlcea. Fiecare masina a avut pe parbriz fotografia baiatului.


Socati de moartea fulgeratoare a lui Daniel Nastalin, toti prietenii tânarului au venit sâmbata la inmormântarea acestuia. Sute de masini de lux au blocat circulatia in Râmnicu Vâlcea, iar sirenele si claxoanele s-au auzit mai tare ca niciodata. Cortegiul funerar a fost format din zeci de motociclisti, veniti din toate colturile tarii. In semn de recunostinta, amicii lui Daniel au avut lipite pe parbrizele masinilor fotografia tânarului care s-a stins din viata la numai 22 de ani. Impresionati de cei veniti sa-l vada pentru ultima oara pe Daniel, trecatorii s-au oprit in mijlocul drumului si s-au inchinat. Pentru a asigura linistea si ordinea, dar si pentru a descongestiona traficul, la fata locului au ajuns si echipajele politiei.


Mesaje pentru Daniel


Dupa ce au citit articolul din Gazeta de Vâlcea, care anunta decesul lui Daniel, zeci de prieteni ai tânarului au postat pe site-ul ziarului mesaje de adio. „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Nu va fi uitat si va trai mereu in inimile noastre“, a declarat Andrei, unul dintre amici. Gestul disperat al lui Daniel i-a lasat insa pe multi fara cuvinte si a ridicat multe semne de intrebare cu privire la cele intâmplate. „Acum toate vorbele sunt de prisos pentru cei dragi lui. Tot ceea ce mai putem face este sa fim alaturi de familia indoliata si sa ne rugam pentru ca sufletul lui sa ajunga in lumea celor drepti… alaturi de ingeri. Acolo unde ii este locul. Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra lui…“, a adaugat „AnnE“, una dintre cunoscutele lui Daniel.


„Dumnezeu sa-l ierte! Pacat de oamenii buni care se sting. A plecat de lânga noi… Acum e acolo sus si se va uita la noi. Daniel Nastalin, nu te vom uita, pentru ca vei exista intotdeauna in inimile noastre… Asfalt uscat! Pace, frate!“, a spus Robitza.


Noaptea neagra


Daniel Nastalin a ales sa-si puna capat zilelor marti noapte. Dupa o cearta zdravana cu prietena, tânarul a luat masina tatalui sau, si a demarat in tromba pe DN 7. Dupa ce a amenintat ca se va sinucide, Daniel a intrat cu masina sub rotile unui tir in cartierul Goranu. Echipajul de descarcerare nu l-a mai putut salva pe tânarul prins intre fiarele contorsionate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII