10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte stiri

Accident pe… trotuar


Un tânar din comuna doljeana Cârcea a reusit sa accidenteze cu masina un pieton care se deplasa linistit pe trotuar. Studentul Marius Tiberiu Cojocaru, de 20 de ani, din Cârcea, a iesit vineri la plimbare prin Craiova la volanul masinii tatalui sau – o Dacia SuperNova cu numarul DJ-56-TIB. Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil acoperit cu mâzga), Cojocaru a pierdut controlul directiei si s-a urcat cu masina pe trotuar, accidentându-l grav pe Florian Croitoru, de 31 de ani, din Vadastrita-Olt. (A.D.)


Carambol la Pielesti


Un grav accident de circulatie s-a petrecut sâmbata dimineata pe drumul E 574, in apropierea comunei doljene Pielesti. Pentru ca nu a redus viteza in momentul in care parcurgea o portiune de sosea acoperita cu gheata, Marius Preda, de 25 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui Ford Focus, a pierdut controlul masinii si a tamponat doua autovehicule. Ironia soartei face ca cele doua masini acrosate de Fordul Focus se tamponasera intre ele cu câteva minute inainte, iar soferii tocmai coborâsera si discutau despre repararea avariilor la autoturismele lor. In urma accidentului, unica victima a fost tocmai soferul vinovat, Marius Preda, care a fost transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova. (A.D.)


Batut in cap cu ciocanul


Un barbat din Braniste – Mehedinti se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost batut in cap cu un ciocan. Ion Mocofanu, de 52 de ani, a fost adus in coma in noaptea de sâmbata spre duminica la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Serverin. Medicii i-au acordat primul ajutor barbatului, insa, din cauza starii grave in care se afla, pacientul a fost trimis la Spitalul Judetean Craiova. Mocofanu a fost atacat sâmbata seara pe o ulita din sat in timp ce mergea cu fiul sau. Politistii i-au depistat dupa câteva ore de la producerea scandalului pe Claudiu Mocofanu, de 20 ani, si pe Adrian T., de 19 ani, din aceeasi comuna, care aveau asupra lor ciocanul mecanic cu care l-au lovit pe Ion Mocofanu. (A.C.G.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS