10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGreva foamei i-a bagat in spital

Greva foamei i-a bagat in spital

Cei patru dascali de la Scoala nr. 30 „Mihai Viteazul“ din Craiova, Viorica si Gheorghe Sbora, VioricaToanca si Axente Corneanu, care se afla in greva foamei de câteva zile, au ajuns sâmbata seara la Spitalul de Urgenta Craiova. Medicii care ii monitorizau periodic la sediul scolii, in sala de sport unde au ales sa protesteze, au constatat ca desi starea de sanatate a acestora era buna, nivelul glicemiei ajunsese la limita inferioara.


Din cele spuse de cadrele medicale, protestatarii riscau sa se deshidrateze din lipsa alimentatiei. Fapt care a si dus la internarea lor, pentru a fi permanent sub supraveghere medicala. In prezent, grevistii se afla la Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD). „Ca urmare a tratamentului aplicat in serviciul de urgenta, starea lor s-a imbunatatit. Oamenii sunt acum in afara oricarui pericol“, a spus Florin Croitoru, purtator de cuvânt al Spitalului de Urgenta Craiova.


Ultima ora


Cei patru profesorii aflati pe patul de spital au iesit ieri seara din greva foamei. Ei nu vor parasii totusi spitalul aflându-se sub supraveghere medicala din cauza problemelor mari de sanatate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII