11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA sarit cu masina in Dunare

A sarit cu masina in Dunare

In judetul Mehedinti, pe Drumul National 6, la intrarea in Orsova, un autoturism Peugeot 406 a plonjat in Dunare. Evenimentul rutier s-a produs in noaptea de duminica spre luni si a pus pe jar pompierii, politia de frontiera, chiar si jandarmeria româna, toti incercând sa salveze eventualele victime. In tot acest timp, singura persoana care era in masina, soferul, plecase de la locul accidentului sa se schimbe de hainele ude si a revenit dupa aproape doua ore. Din primele cercetari se pare ca soferul, Alin Udriste, a pierdut controlul volanului.


Autoturismul Peugeot 406 condus cu viteza foarte mare de tânar s-a lovit frontal de un capat al viaductului Cernei, dupa care a cazut in gol de la o inaltime de aproape 20 de metri.


„Circulam cu 100 -120 de kilometri pe ora. Un câine mi-a taiat calea si am sarit cu masina in Dunare. Am plecat inot de la masina si am mers sa ma schimb de haine“, a declarat Alin Udriste.


Politia a chemat in zona chiar si un gliser al fortelor navale, in speranta ca mai exista o sansa pentru cei aflati in autoturismul care cazuse in apele reci ale Dunarii.


Politisti au inceput audierea soferului si a martorilor, pentru a afla imprejurarile in care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU