10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFrica de puscarie l-a impins la sinucidere

Frica de puscarie l-a impins la sinucidere

In noaptea de 13 spre 14 noiembrie, a fost spart un magazin din Motru, de unde s-au sustras alimente si bauturi alcoolice. Politia a declansat cercetarile, iar dupa sase ore s-au descoperit bunurile furate si faptasul. Este vorba despre Marius Dinca, de 33 de ani, recidivist. Acesta a dus alimentele si bauturile alcoolice in fosta sa casa din blocul M 15, in care locuieste mama sa. Barbatul a fost descoperit in jurul orei 12.00, in blocul N 9, impreuna cu sotia si cu fetita sa, de sase ani, in locuinta lui Petre Doman. Comisarul Petre Vaduva, agentul Andrei Marin si un elev practicant s-au dus la locuinta lui Petre Doman, pentru a-l retine pe Marius Dinca.


Când proprietarul locuintei a deschis usa si politistii s-au prezentat, Marius Dinca s-a indreptat in fuga spre terasa garsonierei aflata la etajul IV, de unde a sarit in gol. Proprietarul garsonierei aflat sub influenta bauturilor alcoolice ii acuza pe politisti ca s-au repezit spre Marius Dinca atunci când sotia lui cauta actele de identitate, iar acesta ar fi sarit de pe terasa de frica. Acuzatiile acestuia sunt sustinute si de Nicoleta Farcas, o vecina, care se afla in acel moment in locuinta lui Petre Doman.


Subinspector Ionut Daniel Tica, purtator de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, a declarat: „La fata locului s-a deplasat o echipa condusa de un procuror criminalist. In functie de rezultatul anchetei vor fi dispuse masurile corespunzatoare. Din primele cercetari rezulta ca nu a existat contact fizic intre politisti si suspect. Respectivul facea parte dintr-un cerc de suspecti, fusese anuntat un furt. Tânarul era cunoscut ca autor de furturi. A fost anuntata sotia acestuia, cu care s-a si mers la fata locului. Suspectul a fost eliberat din penitenciar pe 1 iunie 2004, fiind condamnat pentru furt. In anul 1997 a fost dat in urmarire generala pentru furt“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS