13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit intoxicat cu fum

A murit intoxicat cu fum

Un barbat, de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a decedat sâmbata seara intr-un incendiu, intoxicat cu monoxid de carbon. Octavian Stuparu locuia singur intr-o anexa gospodareasca din curte, cu sora si fratele lui.


Sâmbata seara, pe fondul consumului excesiv de alcool, barbatul a aprins o instalatie de incalzit pe baza de gaz butan, pentru a face caldura in casa. Flacara de la miniaragaz s-a extins la asternuturile de pe pat si in scurt timp focul a cuprins incaperea si pe pensionarul Octavian Stuparu. Acesta a decedat pe loc, in ciuda interventiei prompte a pompierilor severineni, care au fost chemati de vecini.


Zece pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au intervenit cu doua autospeciale cu spuma si apa, in 30 de minute flacarile inalte de aproape doi metri fiind stinse, iar incendiul, care ameninta sa se extinda, a fost izolat. „Barbatul era mort când am ajuns“, a declarat Daniel Raducan, seful ISU Mehedinti.


Familia barbatului a aflat de la vecini de incendiul din gospodaria lor si nu a putut interveni pentru salvarea victimei. Politia si o comisie de la pompieri au inceput o ancheta, urmând ca pe baza declaratiilor martorilor sa se stabileasca daca a fost vorba de accident sau barbatul a dorit sa-si puna capat zilelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS