16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal500 de euro pentru a salva viata unei femei

500 de euro pentru a salva viata unei femei

O craioveanca operata de doua ori de tumoare cerebrala are nevoie urgenta de un dispozitiv medical de drenaj, pentru a putea supravietui.


Dumitra Vilsan, de 49 de ani, a fost operata ultima data in luna august 2005, la Spitalul Universitar din Bucuresti, fiindu-i extirpata o tumoare cu diametrul de trei centimetri. A urmat o perioada postoperatorie cu evolutie buna, dupa care starea de sanatate s-a inrautatit brusc. Examenul tomografic a scos la iveala faptul ca in cutia craniana s-a acumulat o masa lichida pentru drenarea careia este nevoie de o noua interventie chirurgicala. Medicii bucuresteni s-au oferit sa efectueze interventia, fara de care femeia nu are nici o sansa de supravietuire, insa au cerut familiei bolnavei sa faca rost de o valva de drenaj intracraniana, un dispozitiv medical care costa 500 de euro si care nu este suportat din bugetul Casei de Asigurari de Sanatate.


Rudele femeii nu au reusit insa sa strânga banii necesari, fiind inglodati in datorii dupa cheltuielile pe care a trebuit sa le suporte pina acum cu cele doua interventii chirurgicale si cu tratamentul postoperator.


Toti cei care doresc sa ajute la strângerea sumei de bani necesare pot face donatii in contul RO60CBIT171029395J001000, deschis in lei la Banca Tiriac din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS