12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO bunica din Tirgu Jiu isi cauta cu disperare nepotul disparut fara urma

O bunica din Tirgu Jiu isi cauta cu disperare nepotul disparut fara urma

• Claudiu Petre Titerlea are 12 ani si este elev in clasa a VI-a la Colegiul Teologic din Tirgu Jiu • Baiatul a disparut de acasa pe 4 octombrie si de atunci nu a mai dat vreun semn de viata • Elena Danciu, bunica lui Claudiu si cea care are grija de el, spera ca baiatului sa nu i se fi intimplat ceva rau si il roaga sa se intoarca acasa


O bunica din Tirgu Jiu isi cauta cu disperare nepotul, disparut de acasa de aproape o luna. Nimeni nu stie unde a plecat Claudiu Petre Titerlea si nu poate sa ii dea un raspuns unei femei care incearca sa afle ce s-a putut intimpla cu nepotul ei. Elena Danciu are 61 de ani si este pensionara. De citiva ani, femeia este si mama, si bunica pentru Claudiu Petre Titerlea, de 12 ani, elev la Colegiul Teologic din Tirgu Jiu. Baiatul nu a mai dat nici un semn de viata din 4 octombrie, cind a venit acasa de la scoala si i-a spus bunicii sale ca merge la un club de internet. A fost pentru ultima data cind Elena Danciu l-a vazut pe baiat si, din acea zi, au inceput si cautarile disperate. Acestea nu au avut nici un rezultat, chiar data politia si rudele micutului incearca de asemenea sa dea de urma celui disparut. De cind Claudiu a plecat de acasa, bunica nu mai are liniste, umblind prin cluburi de internet si gari, in speranta ca cineva ii va da o veste buna. Nopti nedormite si macinate de ginduri sumbre, licariri de speranta, zile trecute fara ca femeia sa manince ceva, trenuri pierdute – reprezinta viata din ultima perioada a unei tirgujience.


„Sa vina acasa, ca nu il bate nimeni!“


Elena Danciu si-a cheltuit toata pensia pe drumurile facute cu trenul in Gorj, la Craiova si la Petrosani. O singura data s-a intimplat ca Petre Claudiu sa nu vina acasa raminind peste noapte intr-un club de internet. A fost adus acasa de o echipa de politisti comunitari. „Caut peste tot! S-o fi luat cu o gasca de cersetori cu ceva! A avut si un conflict cu domnul director de la colegiu, cind s-a batut cu un coleg, in curtea scolii. Atunci a venit acasa si a spus ca merge la internet si se intoarce acasa pe la 14.10, dar nu a mai venit. Am plins incontinuu, am umblat peste tot si nici un rezultat! Era imbracat intr-un trening bleumarin cu dunga rosie si adidasi negri. Tatal sau a murit si eu am grija de el. Nu a facut niciodata vreun rau nimanui. Era mai zvapaiat si asta ii mai aducea probleme. Nu invata chiar bine, dar nu a ramas repetent niciodata. A luat si mentiune. Eu il caut, unchiul lui il cauta. Nu stim ce sa mai facem. Nici nu vreau sa ma gindesc ca s-a intimplat vreo nenorocire. Imi vine sa urlu de durere, daca s-a intimplat ceva rau. Sa vina acasa, ca nu il bate nimeni, daca el crede asta. Cite nopti am umblat dupa el! Zi si noapte il caut si pling! Claudiu, vino acasa!“, a spus femeia deznadajduita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS