11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPuscarie pentru un viciu

Puscarie pentru un viciu

Mai multi vinzatori din Craiova au fost inselati de un individ care pretindea ca vrea sa cumpere citeva pachete de tigari, dupa care le schimba cu unele pline cu frunze.


Marian Mirea, de 28 de ani, din comuna 23 August, judetul Caras-Severin, a fost prins marti, in jurul orei 12.30, de jandarmii craioveni dupa ce a incercat sa insele cu trei pachete de tigari vinzatoarea unui magazin de pe strada Riului din Craiova. Dupa ce a fost retinut de oamenii legii, Marian a fost nevoit sa divulge metoda prin care fuma fara sa plateasca. Acesta intra in magazin si cumpara citeva pachete de tigari, pe care le si achita, dupa care se indrepta spre iesire. Inainte sa iasa din magazin se facea ca se gindeste un pic, se intorcea la vinzatoare si ii spunea ca nu mai poate sa cumpere tigarile. De obicei, le indruga vinzatoarelor motive destul de credibile si lacrimogene pentru care trebuia sa returneze marfa cumparata. Cind spunea ca a dat ultimii bani pe tigari si nu mai are de piine pentru familie era sigur ca ii vor fi primite pachetele de tigari inapoi.


Frunze in loc de tigari


Dupa ce lua banii si returna tigarile, pleca in graba, multumind frumos. Abia mai tirziu, cind venea cite un client nemultumit sa le ceara socoteala, lucratorii magazinelor isi dadeau seama ca fusesera pacaliti. Mirea schimba pachetele de tigari cumparate cu unele pline cu frunze, pe care le returna vinzatoarei. „Hotul fumator“ se specializase destul de bine si trebuia sa te uiti foarte atent ca sa-ti dai seama ca pachetele pe care le returna fusesera desfacute. Jandarmii au gasit asupra lui Marian zece pachete de zece sau de 20 de tigarete umplute cu frunze si sigilate, cu care urma sa pacaleasca alte magazine din Craiova. Marian Mirea a fost prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Craiova si va fi cercetat pentru infractiunea de furt calificat. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea intre trei si 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS