18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOmorit pentru un leu

Omorit pentru un leu

Un barbat, de 31 de ani, din satul Crivina, judetul Mehedinti, a fost ucis cu singe rece de un consatean in noaptea de miercuri spre joi.


Dupa ce au consumat impreuna bauturi alcoolice la circiuma din sat, Costica Stanescu a fost injunghiat in inima cu un cutit de vecinul sau, Ion Pasat, de 64 de ani. Barbatul a murit pe loc. Motivul crimei – bancnota de un leu pe care Stanescu o avea in buzunarul de la camasa.


„Ion i-a cerut lui Costica sa ii ia si lui un pahar de votca. Acesta a refuzat si i-a spus vecinului sau ca daca vrea un pahar sa-i dea bicicleta. Apoi cei doi au inceput sa se imbrinceasca si mosul a scos un cutit din buzunar si l-a infipt in pieptul lui Costica, dupa care a fugit“, a declarat Nicolae Pasat, unul dintre martorii crimei.


Familia lui Costica Stanescu cere pedeapsa capitala pentru ucigasul „fratelui“ lor.


„Sa vina politia! Unde este criminalul, ca il omorim cu mina noastra? El merge la puscarie, dar fratele nostru intra in pamint. Moarte pentru moarte!“, strigau rudele lui Costica.


Ion Pasat este cunoscut de oamenii legii ca avind antecedente penale si a fost dat in urmarire generala.


„Mai multi politisti il cauta pe Pasat Ion, acesta fiind un client vechi de-al nostru“, a declarat seful Postului de Politie din comuna Burila Mare.


Cadavrul lui Costica Stanescu a fost ridicat de Serviciul de ambulanta al Spitalului din Drobeta Turnu Severin si transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS