24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO zi pina la Tombola Gazetei de Sud

O zi pina la Tombola Gazetei de Sud

A inceput numaratoarea inversa: doar 24 de ore au mai ramas pina la clipa norocoasa in care GdS va face fericiti alti 14 cititori. Traditia de mai bine de zece ani a concursurilor organizate lunar pentru cititorii fideli ai cotidianului nostru va insemna, miine, in jurnalul aurit al succeselor, inca 14 nume menite sa completeze cartea de vizita a GdS: cel mai bun ziar regional, cel mai bun ziar al oltenilor, singurul ziar echilibrat, obiectiv si, in acelasi timp, singurul aproape de sufletul si nevoile cititorilor.


Ieri a fost ultima zi in care iubitorii gazetei si-au putut face anuntata participarea – prin aducerea taloanelor de concurs – la Tombola „Iti platim intretinerea“. Aflata la a paisprezecea editie, aceasta va ridica povara cheltuielilor de intretinere de pe umerii a inca trei familii norocoase. Pentru Tombola abonatilor – care va oferi 11 premii: un calculator performant si zece premii a cite 1.000.000 ROL (100 RON) – cititorii fideli se pot inscrie pina miine, la orele amiezii.


Reamintim ca, potrivit regulamentului, la Tombola abonatilor participa abonatii prin sistemul de distributie al GdS (acestia intra automat in concurs), dar si abonatii prin Posta si Rodipet care fac dovada platii abonamentului (prin prezentarea chitantei).


Extragerea cistigatorilor ambelor concursuri va avea loc miine, la sediul redactiei din strada Cimpia Islaz, nr. 97A, Craiova. Precizam ca aceasta se va desfasura cu usile deschise. GdS ii invita deci pe toti doritorii, dar mai ales pe participanti sa asiste la desfasurarea concursului.


Va multumim!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS