11.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSoferul a facut infarct in intersectie

Soferul a facut infarct in intersectie

Un barbat a facut infarct, ieri dupa-amiaza, in timp ce se afla la volan, la intersectia strazilor Sfintii Apostoli si Ulmului din Craiova.

Florea Burtoiu, de 54 de ani, din Craiova, se deplasa pe strada Ulmului cu autoturismul personal Trabant, cu numarul de inmatriculare DJ-04-HRH. La un moment dat, barbatul s-a simtit rau, fiind nevoit sa opreasca masina chiar in mijlocul intersectiei. Trabantul a barat calea unui autobuz al RAT, al carui sofer a coborit sa vada ce se intimpla. Florea Burtoiu i-a spus ca se simte rau si nu poate sa conduca sau sa se dea jos din masina. Soferul si calatorii din autobuz au anuntat ambulanta, apoi au impins Trabantul pina pe trotuar. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanta Dolj au ajuns la fata locului in citeva minute, insa era prea tirziu. N-au mai putut decit sa constate decesul lui Burtoiu, cauza probabila fiind un infarct de miocard.

Politistii, sositi si ei la fata locului, l-au identificat pe soferul mort si au plecat sa-i caute pe membrii familiei acestuia, nu doar pentru a le anunta decesul, ci si pentru a-i ruga sa faca rost de un autovehicul cu care sa transporte cadavrul la morga. Asta pentru ca politia doljeana nu dispune de un autoturism special pentru astfel de cazuri. La mai bine de o ora de la deces, cadavrul soferului inca se afla la volanul Trabantului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS