26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTentativa de sinucidere la Podari

Tentativa de sinucidere la Podari

O tinara care a incercat ieri sa se sinucida aruncindu-se in Jiu a fost salvata de un sofer. Acesta a prins-o de mina in clipa in care se pregatea sa se arunce de pe podul de la iesirea din comuna doljeana Podari.

Mihaela Liliana Impuscatu, de 29 de ani, din Craiova, a plecat de acasa hotarita sa nu se mai intoarca niciodata. Saracia si scandalurile de zi cu zi o epuizasera. Soacra o certa mereu ca nu are grija de copii, iar sotul o batea din te miri ce. Dorea sa scape de viata pe care a dus-o pina acum, iar pretul pe care trebuia sa-l plateasca erau cei trei copii, cel mai mic in virsta de numai sase luni, pe care nu avea sa-i mai vada vreodata. S-a oprit pe podul de la iesirea din Podari si, fara sa stea pe ginduri, s-a urcat pe balustrada, hotarita sa sara.

Un instructor auto, care trecea prin zona cu masina de scoala, a vazut-o pe Mihaela si a oprit pe dreapta, incercind sa o determine sa renunte la gindurile sinucigase. „Era la jumatatea podului. Se urcase pe balustrada, cu fata spre Jiu, si se sprijinea cu picioarele de grilaje. Am vazut ca se uita la apa si mi-am dat seama ca vrea sa se sinucida. Intr-o secunda putea sa ajunga in apa. La inceput mi-a fost frica sa ma apropii, ca nu cumva sa se sperie si sa sara. Am lasat geamul de la masina si am rugat-o sa nu se arunce. Vazind ca nu reactioneaza, am lasat masina, apoi m-am apropiat incet. Cind am ajuns linga ea, am sarit si am apucat-o de mina“, a povestit Dumitru Toader.

Dupa ce a salvat-o pe Mihaela, Toader a anuntat ambulanta, care a transportat-o la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, pentru un control medical, care sa stabileasca daca tinara sufera de vreo boala psihica. Tinara sustine ca a mai fost internata intr-o clinica de specialitate, in urma unei crize depresive, si ca prefera sa fie internata din nou, numai sa nu fie nevoita sa se intoarca acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS