12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a spinzurat pentru ca l-a parasit iubita

S-a spinzurat pentru ca l-a parasit iubita

Un sergent angajat al Politiei de Frontiera si-a pus streangul de git dupa ce a fost parasit de fata de 16 ani a primarului din Gighera

Dezamagit in dragoste si suparat pe toti prietenii, un militar de la Politia de Frontiera Bechet s-a spinzurat luni seara in casa bunicii. Tinarul de 23 de ani a lasat si o scrisoare de adio, in care povesteste despre iubirea pe care o gasise si care s-a dovedit a fi doar o iluzie. Din cite spun prietenii, militarul traia de doi ani o poveste de dragoste cu Amalia, fata de 16 ani a primarului Ion Dabuleanu din comuna doljeana Gighera. Cei doi s-au certat vineri, pentru ca, trei zile mai tirziu, tinarul sa-si puna capat zilelor.

I-a trimis sms-uri iubitei, pentru a o determina sa se intoarca la el

Razvan Aron locuia cu bunica sa, in casa acesteia din comuna Gighera, judetul Dolj. Tinarul lucra ca sergent angajat la Politia de Frontiera Bechet din cadrul Inspectoratului de Frontiera al Judetului Dolj. Luni dimineata, Razvan a venit acasa de la serviciu, apoi s-a intilnit cu citiva prieteni. Acestora le-a povestit ca vineri s-a certat cu Amalia – sau Amy, cum o alinta – iubita sa, care este eleva in clasa a XI-a la un liceu din Craiova. Nu le-a spus insa prietenilor si ce avea de gind. S-a intors acasa si s-a inchis in camera. Citeva ore mai tirziu, mama lui l-a gasit fara viata, spinzurat de un cui batut intr-o grinda din tavan.

Sesizati cu privire la acest deces, lucratorii Politiei Judiciare si procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj au inceput o ancheta, pentru a stabili ce l-a determinat pe Razvan Aron sa recurga la acest gest. Oamenii legii au incercat sa reconstituie cele intimplate in ultimele ore de viata ale tinarului. Cercetind memoria telefonului mobil gasit linga cadavru, politistii au descoperit ca Razvan schimbase mai multe sms-uri cu Amalia inainte de a se sinucide. Incercase astfel sa o determine pe fata sa reinnoade relatia, amenintind-o ca, daca nu, isi va pune capat zilelor. Fata a incercat sa-l convinga tot prin sms-uri ca nu trebuie sa se omoare, pentru ca „mai sint si altii care te iubesc“. N-a fost suficient pentru politistul de frontiera, care a luat un cablu electric, l-a agatat de un cui infipt in tavan, si l-a pus in jurul gitului, apoi si-a dat drumul in gol, pe linga scaunul pe care fusese suit.

Citeva ore mai tirziu, mama lui si-a dat seama ca s-a intimplat ceva cu fiul ei, care se inchisese in camera si nu raspundea atunci cind era strigat. Ajutata de un vecin, femeia a spart usa camerei. A ramas inmarmurita in prag, vazindu-si fiul atirnind in streang.

„Lasati-ma sa plec cum am fost mereu, neobservat“

Inainte de a-si pune streangul de dreptul cutremuratoare, vi-l redam integral:

„Incerc prin asta sa va las o explicatie, cit de cit, daca o mai citeste altcineva in afara de procurori. Sa stiti ca n-am gindit intotdeauna asa, acum am ajuns la capatul puterilor, la disperare. Sint singur, foarte singur, nu am macar o persoana pe care s-o numesc «draga». Toti prietenii pe care i-am avut au fost, de fapt, prietenii banilor mei. Parinti n-am avut niciodata, familie, nimic… N-am fost inteles de nimeni sau poate nu v-am inteles eu, nu stiu. N-am reusit niciodata sa realizez ceva de care sa fiu mindru. Am intilnit si iubirea, am simtit-o cu toata fiinta mea, am trait-o cu cea mai mare intensitate, dar si asta s-a dovedit a fi o iluzie, o amagire… Nu e vorba de bani, de alte probleme, astea se pot rezolva, dar simt ca n-am pentru ce sa ramin sa le rezolv. N-am pe nimeni, n-am avut niciodata pe cineva sa ma sprijine, indiferent daca am avut o problema minora sau foarte grava. Nu-mi pling de mila, n-am facut-o niciodata. Nu va simtiti vinovati, singurul vinovat sint eu. Poate nu asta era solutia, dar simt ca e cea mai potrivita alegere. Le cer iertare acelora care se vor simti jenati de gestul meu si acelora cu care am lasat lucruri neterminate. Nu faceti prea mare caz de asta, lasati-ma sa plec cum am fost mereu, neobservat.

Ramineti cu bine, traiti-va viata fericiti, eu n-am putut. Nu-mi pling de mila, repet, dar nu m-a vazut nimeni… Si e numai vina mea!

Razvan“

„Tatal ei nu era de acord cu relatia asta“

Razvan Aron era militar angajat pe baza de contract la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Dolj din anul 2002. Era apreciat de superiori si de colegi, nu a facut niciodata probleme la serviciu. Problemele lui erau de alta natura. Prietenii spun ca Razvan nu prea era pe placul primarului din Gighera, tatal iubitei sale, acesta fiind un posibil motiv care l-ar fi impins catre sinucidere. „Era cu Amalia de mult. Vineri, s-au certat pentru ca ea i-a facut o declaratie intima si el s-a suparat. Tatal ei nu era de acord cu relatia asta. Poate ca tocmai de asta s-a sinucis“, a declarat Bogdan Odina, unul dintre prietenii lui Razvan.

Primarul Ion Dabuleanu, tatal Amaliei, sustine insa ca n-avea habar de vreo relatie intre fiica lui si Razvan: „Eu nu stiu de nici o relatie. Mai demult, sotia a avut o discutie cu ea si a intrebat-o daca sint prieteni, iar fata a spus ca nu. Poate ca el se indragostise de ea, dar in situatia asta sint multi. Are multi admiratori care vor sa fie cu ea“.

Razvan Aron va fi inmormintat astazi in comuna Gighera. Primaria a anuntat ca va ajuta cu bani familia tinarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS