22.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn copil de trei ani si doi tineri au ajuns la spital

Un copil de trei ani si doi tineri au ajuns la spital

Neglijenta unor parinti din localitatea doljeana Izvoare ar fi putut sa-i coste viata fiului lor. Costinel Stoian, de trei ani si noua luni, a fost accidentat grav simbata, in jurul prinzului.

Fiind nesupravegheat de parinti, baietelul a incercat sa traverseze strada, fiind lovit de un autoturism. Mircea Pirvu, de 48 de ani, din Craiova, conducea regulamentar autoturismul sau marca Daewoo Cielo, DJ-92-PDO, in localitatea Izvoare, cind, la un moment dat, i-a sarit in fata baietelul pe care nu l-a mai putut evita. Micutul a fost transportat de urgenta la spital, starea lui fiind grava. Medicii craioveni au reusit sa-l stabilizeze in scurt timp, desi copilul suferise multiple traumatisme. In prezent, baietelul se afla internat in Sectia chirurgie infantila din cadrul Spitalului de Urgenta Craiova, viata lui nefiind in pericol.

Doi tineri din Almaj au fost la un pas de moarte

In noaptea de simbata spre duminica, in jurul orei 2.00, pe raza localitatii Cotofeni, s-a produs alt accident rutier. Florin Laurentiu Radu, de 19 ani, fara ocupatie, Mihai Cosmin Banica, tot de 19 ani, student la TCM, si Andrei Marian Vieru, de 17 ani, se intorceau de la o discoteca din Bradesti.

La volanul autoturismului Oltcit, DJ-04-YAM, se afla Florin Radu, masina fiind proprietatea tatalui sau. La intrarea pe pasarela din Cotofeni, pe DE 70, km 246+300, din cauza neatentiei si a lipsei de experienta la volan, soferul a intrat cu masina in spatele unui autocamion marca Astra, B 95417. Acesta apartinea firmei care se ocupa de modernizarea DE 70 si era oprit regulamentar. Accidentul s-a soldat cu vatamarea corporala a celor doi tineri de 19 ani, in timp ce minorul Andrei Vieru, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a scapat nevatamat. Atit soferul, Florin Radu, cit si Mihai Banica au fost transportati la Spitalul de Urgenta Craiova, in stare grava, ambii avind politraumatisme. In prezent, cei doi sint internati in Sectia de neurochirurgie, iar starea lor este stabila. Florin Radu va fi transferat astazi in Sectia de ortopedie, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.

Potrivit politiei, soferul nu consumase bauturi alcoolice si nici nu avea viteza mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS