22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGrav accident in Gorj pe DN 67

Grav accident in Gorj pe DN 67

Un grav accident de circulatie s-a petrecut simbata, in jurul orei 23.00, pe DN 67, in localitatea gorjeana Raba, comuna Scoarta.

Un tinar a murit dupa ce autoturismul Mercedes cu care se deplasa s-a izbit violent de un stilp de beton de pe marginea drumului. Radu Stefan Burcheci, de 20 de ani, student la Cluj-Napoca, soferul masinii, a murit pe loc, din cauza vitezei cu care circula. Alte trei persoane, care se aflau in masina, au fost transportate de urgenta la spital: Ana Maria Ionete, de 16 ani, a ajuns la Spitalul Floreasca din Bucuresti, avind piciorul drept fracturat, iar Ciprian Sapun, de 20 de ani, si Elena Munteanu, de 18 ani, au fost internati la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Tirgu Jiu.

Politistii care au investigat cazul au precizat ca Mercedesul care circula cu viteza mare s-a rasturnat intr-o curba, nemaiputind fi controlat de catre sofer. Din cauza impactului, stilpul de curent a fost rupt in doua locuri. Tinerii sint toti din Tirgu Jiu si se intorceau de la restaurantul Amanda, situat in intersectia din Cimpu Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS