19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDacie rasturnata pe Calea Bucuresti

Dacie rasturnata pe Calea Bucuresti

Un spectaculos accident de circulatie, din fericire fara pierderi de vieti omenesti, a avut loc in Craiova, in noaptea de vineri spre simbata. O Dacie 1300 de culoare verde, cu numarul de inmatriculare DJ-06-SDA, proprietatea lui Viorel Marian Oancea, dar condusa de Dragos Mihai Tomescu, de 21 de ani, din Craiova, se indrepta dinspre gara catre universitate, pe bulevardul Carol I. In masina erau cinci persoane – doua fete si trei baieti. La intersectia cu Calea Bucuresti, conducatorul Daciei nu a acordat prioritate unui Renault Kango cu numarul de inmatriculare B-91-PXP, la volanul caruia se afla Catalin Cosmin Stoenescu, de 28 de ani, din Craiova, care circula regulamentar dinspre Electroputere. Surprins de aparitia brusca a Daciei in fata lui, Stoenescu a incercat sa evite impactul. Prea tirziu insa, Dacia fiind lovita de Renault in partea stinga, apoi s-a rasturnat, continuindu-si drumul pe capota inca vreo zece metri.

Ocupantii autoturismului au scapat doar cu spaima si cu citeva vinatai. Singurul ranit mai grav a fost Robert Ionut Oprica, de 14 ani, din comuna doljeana Bratovoiesti, aflat pe bancheta din spate. Baiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind internat in Clinica de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova cu diagnosticul: otoragie, epistaxis, hematom temporal drept.

Din primele cercetari ale lucratorilor Biroului Politiei Rutiere Craiova rezulta ca vinovat de producerea accidentului a fost Dragos Mihai Tomescu, soferul Daciei, care, in conditiile in care semaforul din intersectie semnaliza galben intermitent, trebuia sa respecte semnificatia indicatoarelor si sa cedeze prioritate vehiculelor de pe Calea Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS