19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Cu toti banii lui, sarmul si frumusetea, marele Mutu nu este bun in pat“

„Cu toti banii lui, sarmul si frumusetea, marele Mutu nu este bun in pat“

Laura Andresan a acordat corespondentului la Bucuresti al cotidianului britanic The Sun un interviu in care povesteste despre relatia sa Adrian Mutu. Ea a povestit despre obiceiurile sexuale ale fotbalistului de la Chelsea, implicat in scandalul cu droguri, care l-ar putea costa pe acesta pina la doi ani de suspendare. Laura Andresan a mai marturisit ca stia de aproape un an ca Adrian Mutu ia droguri.

Laura Andresan: „In pat, Mutu este ca un baietel cu putina experienta“

Laura Andresan isi aminteste: „Am aflat de la un prieten comun ca lui Mutu ii placea de mine, dupa ce ma vazuse de citeva ori prin barurile din Bucuresti. Apoi, intr-o seara, m-a sunat si m-a rugat sa ne intilnim. L-am invitat la mine acasa si el a venit insotit de prietenul nostru comun Cring si o prietena de-a mea, Anca. Era foarte aranjat, imbracat din cap pina in picioare in haine Dolce e Gabbana, dar, spre surprinderea mea, a fost foarte timid la inceput. Am baut cite ceva, iar Cring si Anca se intelegeau foarte bine. M-am dus la bucatarie sa tai citeva felii de ananas si m-am taiat la deget cu cutitul, moment in care am tipat de durere. Adi m-a auzit si a venit in graba din dormitorul meu sa ma intrebe daca poate sa ma ajute cu ceva. Cind mi-a vazut taietura, mi-a luat mina, a dus-o la gura si a inceput sa imi suga singele ca un vampir. Toata timiditatea lui Adi disparuse intr-o secunda. Pina sa imi dau seama, toate hainele lui erau pe jos si el era dezbracat in fata mea. Adora sinii mei si i-a sarutat, si s-a jucat cu ei pina m-a dezbracat complet, apoi mi-a facut sex oral. M-a luat in brate si m-a pus in fund pe masa din bucatarie, iar eu mi-am incolacit picioarele in jurul lui si am inceput sa facem sex“.

Laura se astepta ca fotbalistul milionar sa fie un amant de vis, dar a dezvaluit ca acesta este mai pasional pe terenul de fotbal decit in pat.

Ea a spus: „Multe fete ar face orice sa faca sex cu Mutu, dar trebuie sa spun ca pe mine m-a lasat rece. Are un corp frumos si era fermecator si sexy, cind vorbea cu mine. In schimb, in pat este ca un incepator – ca un baietel cu putina experienta. Mi-a spus dupa ce am facut sex in bucatarie ca vrea sa o facem in dormitorul meu, dar i-am gasit pe Anca si pe Cring facind deja sex in patul meu. Adi nu a fost deranjat de acest amanunt si ne-am asezat linga ei in pat si am inceput sa facem sex. Dupa un timp, Adi cred ca si-a dat seama ca nu prea ma excitam si a inceput sa para mai interesat de Anca, o micuta roscata. Ea a inceput sa ii faca sex oral, iar eu si Cring ne uitam la ei. Adi si-a indreptat apoi atentia spre mine si am inceput din nou sa facem sex. A fost salbatic, dar mie nu prea mi-a placut. Nu-mi doream decit sa se termine. Cu toti banii lui, sarmul si frumusetea, marele Mutu nu este bun in pat. Dupa ce s-a terminat, mi-am dat seama ca nici nu prea imi placea de el“.

Mutu a fost unul dintre cei patru fotbalisti romani care au fost fotografiati de paparazzi, acum citeva luni, facind sex cu Laura Andresan. Capitanul nationalei a sustinut dupa aceea ca a fost atras intr-o cursa. Cu toate acestea, Laura Andresan insista ca nu stia ca sint fotografiati de paparazzi.

Laura Andresan spune ca stia de aproape un an ca Mutu ia droguri

Starul Penthouse spune ca a aflat ca Mutu ia cocaina, in noiembrie, anul trecut, in urma unei discutii cu una dintre prietenele ei, Diana, care este manechin. Diana, de 23 de ani, avea pe atunci o aventura cu el si de atunci este si ea dependenta de droguri.

Laura a spus: „Stiu ca Adi ia cocaina. Nu am fost deloc surprinsa sa aflu ca a iesit pozitiv. Lua frecvent cocaina cu Diana. Din cite stiu eu, o data au luat la el acasa si alta data la ea, iar de fiecare data faceau sex dupa ce se drogau. Mi-a spus foarte senina ca luau cocaina impreuna si nu era deloc rusinata de acest aspect. Cu toate acestea, dupa ce mi-a spus, am observat ca ea devenise dependenta. Are aceeasi virsta ca si mine si a pozat si ea in Penthouse. Era foarte frumoasa. Acum drogurile au facut-o sa slabeasca si sa arate bolnava. Nu am fost de acord cu abuzul ei de droguri si ne-am certat din aceasta cauza. Pun pariu ca, daca ar vedea-o acum, Mutu abia daca ar mai recunoaste-o. Ar fi o lectie pentru el in privinta efectelor drogurilor asupra oamenilor“.

Scandalul drogurilor – lovitura grea pentru Mutu

Dupa ce a fost depistat pozitiv, saptamina aceasta, Adrian Mutu nu va solicita efectuarea unei contraexpertize si asteapta decizia Federatiei Engleze de Fotbal. El a luat aceasta decizie dupa o intilnire cu reprezentantii Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti din Anglia. Pentru consum de droguri, Mutu risca o suspendare de pina la doi ani din fotbal.

In urma acestui scandal, capitanul nationalei de fotbal a Romaniei a pierdut, de asemenea, contractul de publicitate cu firma Pepsi, in valoare de peste un milion de dolari.

Impresarul sai, Giovanni Becali, a avertizat: „Daca va fi suspendat pentru doi ani, cariera lui va fi 99 la suta terminata“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS