12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViceprimarul comunei Pestisani, cercetat pentru furtul unei masini de lemne

Viceprimarul comunei Pestisani, cercetat pentru furtul unei masini de lemne

Viceprimarul comunei Pestisani, Ion Poenaru (PSD), este cercetat de Inspectoratul Judetean de Politie Gorj pentru disparitia unei masini de lemne. Acesta este acuzat ca ar fi vindut ilegal o cantitate de lemne gasita abandonata in padure.

Potrivit unor surse din rindul anchetatorilor, in plingerea adresata politiei se mentioneaza ca viceprimarul a fost sesizat de cetateni ca o cantitate mare de material lemnos este abandonata in padure. Viceprimarul s-a deplasat la fata locului impreuna cu un lucrator de la postul local de politie si un padurar, dar nu au intocmit nici un document cu privire la gasirea lemnelor.

Ion Voinescu, comandantul adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, a confirmat ca exista un dosar pe numele viceprimarului Ion Poenaru: „Exista o lucrare inregistrata la noi. Nu va pot spune in ce faza se afla cercetarile si nici ce infractiuni sint reclamate in plingere. O sa va informam la sfirsitul anchetei“.

Viceprimarul spune ca lemnele sint in custodia soferului

Ion Poenaru a spus ca lemnele sint in custodie la soferul care le-a transportat si ca nu stie nimic de nici o ancheta a politiei: „Nu stiu de nici o plingere depusa la politie. Nu a venit nici un politist sa efectueze cercetari. Noi am luat opt metri steri de lemne, care au fost taiate si abandonate in punctul Izlaz Hobita. Au fost taiate ilegal. Am fost anuntati de cetateni pe la inceputul lunii septembrie. M-am deplasat acolo cu un lucrator de la postul de politie si cu padurarul. Am facut un proces-verbal de custodie a lemnelor cu soferul care le-a transportat. Acum, lemnele se afla in custodia acestuia si le putem lua oricind de la el, daca avem nevoie de lemne“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS