25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPresedintele Iliescu este asteptat la manifestarea „Oale si sarmale pentru mileniul III“Comuna mehedinteana Sisesti, cunoscuta pentru produsele de ceramica realizate aici, va gazdui, la sfirsitul acestei luni, Festivalul „Oale si sarmale

Presedintele Iliescu este asteptat la manifestarea „Oale si sarmale pentru mileniul III“Comuna mehedinteana Sisesti, cunoscuta pentru produsele de ceramica realizate aici, va gazdui, la sfirsitul acestei luni, Festivalul „Oale si sarmale

Comuna mehedinteana Sisesti, cunoscuta pentru produsele de ceramica realizate aici, va gazdui, la sfirsitul acestei luni, Festivalul „Oale si sarmale pentru mileniul III“. Pe linga expozitia de ceramica, va fi organizat si mult asteptatul concurs de sarmale, la care vor participa gospodinele din zona.

„In acest an, vrem sa facem ceva mai simplu si mai eficient. Vor fi facute aproximativ 3.000 de sarmale care vor fi impartite celor prezenti. Nu vor lipsi nici ardeiul iute sau malaiul. Va fi un festival reusit“, a spus primarul comunei, Marian Raducan. Festivalul este programat pentru 30 octombrie, iar invitat de onoare va fi presedintele Romaniei, Ion Iliescu. Festivitatea va fi totusi aminata cu o saptamina, in conditiile in care agenda de lucru a presedintelui nu ii va permite sa participe la data stabilita.

Alaturi de autoritatile locale, va fi prezent la eveniment si ministrul agriculturii, Petre Daea, care este originar din comuna Sisesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS