22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Ma, tata, adormii la volan“

„Ma, tata, adormii la volan“

Un batrin a fost la un pas de a-si pierde viata, dupa ce s-a rasturnat cu tractorul intr-un sant de pe marginea drumului. Ieri, in jurul orei 15.30, Marin Faget se deplasa pe DE 70, dinspre Almaj spre Bradesti, la volanul unui tractor U 445, a carui remorca era incarcata cu saci cu orz. La doar citeva sute de metri de la intrarea in comuna doljeana Bradesti, barbatul a pierdut controlul directiei, iar tractorul a parasit carosabilul si s-a rasturnat in santul de la marginea drumului.

Conducatorul auto si-a vazut moartea cu ochii in momentul in care s-a trezit imobilizat in scaunul tractorului rasturnat, cu capul infipt pina la git in pamintul moale de pe fundul santului. A avut insa noroc cu un sofer de camion, pe nume Paul Papa, care a oprit imediat la locul accidentului si, dindu-si seama ca tractoristul era in pericol sa se asfixieze, a legat un cablu de tractor si l-a scos din sant. Abia atunci Marin Faget a putut fi scos din pamint si dus pe marginea santului, unde echipajul SMURD i-a acordat primele ingrijiri. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Craiova in vederea internarii.

Cauza acestui accident a fost lamurita tot de Paul Papa, care le-a povestit politistilor veniti sa investigheze cazul: „Dupa ce l-am scos din sant pe tractorist, l-am intrebat ce s-a intimplat. El mi-a zis: «Ma, tata, adormii la volan»“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS