22.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalMasina lui Ciuna s-a dezmembrat in zeci de bucati

Masina lui Ciuna s-a dezmembrat in zeci de bucati

Un economist de la Sucursala Dolj a FINANSBANK si-a pierdut viata in urma unui accident rutier petrecut in padurea Bucovat. Ieri-dimineata, cu putin inainte de ora 10.00, Catalin Ciuna – fiul lui Simion Ciuna, directorul CRASER Isalnita -, de 30 de ani, din Craiova, se deplasa dinspre Craiova spre Terpezita, pe DJ 552, la volanul autoturismul personal Dacia SupeRNova cu numarul de inmatriculare DJ-26-CCC. Aproape de iesirea din padurea Bucovat, intr-o curba usoara la stinga, conducatorul auto a pierdut controlul volanului. Soferul n-a apucat nici macar sa atinga pedala de frina, masina parasind partea carosabila si izbindu-se violent de o borna kilometrica din beton, aflata pe marginea drumului. Impactul a fost atit de puternic, incit borna de beton a fost smulsa din pamint si aruncata la aproape 30 de metri, in padure. Dacia s-a rasturnat si s-a izbit la rindul ei de citiva copaci, dezmembrindu-se in zeci de bucati. Aruncat dintre fiarele contorsionate ale masinii, tinarul Ciuna, cu craniul retezat de tabla caroseriei, a decedat pe loc.

A murit la doua saptamini dupa nunta

„Din primele verificari, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive si al neatentiei in conducere, la care s-au adaugat influenta unei zone cu carosabil umed in locul in care masina a parasit soseaua, dar si o usoara curba la stinga, care nu ar fi trebuit sa puna probleme“, a precizat inspectorul principal Ionel Sandu, seful Biroului Politiei Rutiere Craiova.

Aflind de tragedie, mama lui Catalin Ciuna a sosit si ea, citeva minute mai tirziu, la locul accidentului. Plingind linga corpul neinsufletit al fiului ei, femeia inca mai spera ca tinarul s-ar putea face bine: „Sa vina cineva sa-l ajute! Are miinile calde inca, poate reuseste vreun doctor sa-l salveze“.

Linga masina dezmembrata, cu ochii in lacrimi, se afla si sotia lui Catalin Ciuna. Cei doi se casatorisera cu doar doua saptamini in urma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS