24.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAlexandru Crisan, tradat de propriii avocati

Alexandru Crisan, tradat de propriii avocati

• Muncitorii de la RAUPS ar putea fi trimisi in somaj, iar societatea, vinduta bucata cu bucata, dupa cum a apreciat Mariana Somnea, expert contabil
• SC CONSULTING COMPANY Tirgu Jiu se va ocupa de reorganizarea judiciara a RAUPS

Alexandru Crisan a fost abandonat chiar si de avocatii care trebuia sa il apere. Intr-unul din procesele care a avut loc la Inalta Curte de Justitie si Casatie, avocatii lui Alexandru Crisan junior au pledat impotriva clientului lor, care a uitat sa le achite onorariile. Dupa ce judecatorii din Gorj au dat o hotarire prin care UREX Rovinari a intrat in reorganizare judiciara, avocatii lui Crisan au facut recurs la Curtea de Apel din Craiova, dar au pierdut. A urmat o noua judecare a recursului la Inalta Curte de Justitie si Casatie. Reprezentantii firmei SIOMAX, care a fost desemnata sa se ocupe de reorganizarea judiciara, au pregatit apararea, insa nu a mai avut rost sa vorbeasca, intrucit avocatii lui Crisan si-au tradat clientul. „Crisan a facut recurs de fiecare data prin intermediul avocatilor. Sigur, inainte de a intra in inchisoare. La Curtea de Apel din Craiova, oamenii lui Crisan au spus ca ne vedem la Inalta Curte de Casatie si o sa cistige ei acolo. La Bucuresti noi nu am avut ce sa mai facem, decit sa ne uitam. Avocatii lui Crisan au pledat impotriva fostului patron al UREX. Era o firma de avocati renumita si nu si-au primit banii“, a spus Mariana Somnea, patroana SIOMAX.

Viitor sumbru pentru muncitorii de la RAUPS

Daca procedura de declarare a falimentului se afla la UREX pe ultima suta de metri, pentru RAUPS viitorul nu este deloc promitator. Ieri a fost facut public numele societatii care se va ocupa de procedura de reorganizare judiciara a RAUPS. Este vorba de SC CONSULTING COMPANY Tirgu Jiu. Dupa cum a apreciat Mariana Somnea, patroana SIOMAX, colegii sai de la CONSULTING nu vor avea prea multe solutii pentru RAUPS. „Din experienta pe care am avut-o cu UREX, pentru care sper sa existe cumparatori, pot sa spun ca RAUPS nu are alta sansa decit falimentul. Fiind o societate mica, ar putea fi vinduta bucata cu bucata. Muncitorii vor beneficia de somaj pentru ca legea le acorda acest drept. In caietul de sarcini de la UREX vor fi trecute niste clauze, cum ar fi mentinerea timp de doi ani a numarului actual de muncitori“, a precizat Mariana Somnea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS