13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocal„Caravana Dacia“ a ajuns la Craiova

„Caravana Dacia“ a ajuns la Craiova

Craiova se numara printre orasele in care Dacia, in colaborare cu RCI Finantare si RCI Leasing Romania – filiale ale Grupului Renault – isi prezinta noua gama Solenza.

Organizata ca o ampla campanie de drive teste, „Caravana Dacia“ a poposit ieri in Piata Prefecturii, prezentindu-si noile modele ale „leader-ului auto in Romania“ in fata a sute de cetateni. Avind la dispozitie 14 masini, craiovenii au avut parte de o serie de surprize chiar din prima zi a campaniei. Insotiti de persoanele autorizate, ei au testat „pe viu“ si pe doua trasee – unul urban si altul pe o pista de incercari – performantele celor doua modele, Solenza Confort si Solenza Avantage 1.9 D.

O surpriza in plus a fost faptul ca posibilii clientii interesati in achizitionarea noului autovehicul Dacia au beneficiat si beneficiaza pe tot parcursul campaniei – 14 noiembrie – 21 decembrie – de o oferta de produse financiare completa din partea RCI Finantare si RCI Leasing Romania: credit in lei pentru persoane fizice si leasing in euro pentru persoane fizice autorizate si persoane juridice.

Prima seara s-a incheiat cu un un concert sustinut de trupele Class si Proconsul, tot in Piata Prefecturii. Caravana Dacia se va incheia miine-seara, cind va avea loc si cel mai important eveniment al acestei campanii la Craiova: tragerea la sorti a cistigatorului tombolei organizate de Dacia. Premiul va fi o Dacia Solenza 1.4 MPI Rapsodie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS