19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Protest

Spre stiinta: Uniunea Europeana a Presei Sportive, APS Romania, LPF, FRF

Ca membri ai AIPS si APS, redactorii sportivi ai cotidienelor craiovene Gazeta de Sud si Cuvintul Libertatii protesteaza fata de obstructionarea de catre presedintele Consiliului de Administratie al FC Universitatea Craiova, dl Dinel Staicu, a exercitarii profesiei de ziarist.

Presedintele Consiliului de Administratie nu recunoaste valabilitatea legitimatiilor AIPS si APS pentru redactorii si fotoreporterii sportivi ai celor doua medii de informare din Craiova in incinta stadionului „Ion Oblemenco“, desi acesta apartine Primariei Craiova.

Totodata, jucatorilor echipei de fotbal Universitatea, antrenorilor, conducatorilor si ofiterului de presa li s-a interzis acordarea de declaratii sau furnizarea de informatii celor doua cotidiene din Craiova.

Consideram ca presedintele Consiliului de Administratie al unui club privat nu are dreptul sa ingradeasca titularilor AIPS si APS exercitarea profesiei de ziarist sportiv, motiv pentru care rugam AIPS si APS din Romania sa intervina oficial pentru a asigura tuturor membrilor sai asistenta de care au nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS