19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn batrin a murit in sala de judecata in asteptarea sentintei

Un batrin a murit in sala de judecata in asteptarea sentintei

Nicolae Naidin, de 73 de ani, din Craiova, s-a dus joi, 20 noiembrie, la Judecatoria din Calafat, unde avea un proces penal pe rol. In luna iulie 2003 si-a dat in judecata o ruda, Nicoleta Naidin, pentru tulburare de posesie. Procesul a durat mai multe luni deoarece martorii chemati in fata instantei pentru declaratii nu s-au prezentat. In sedinta de joi dimineata, dupa audierea ultimului martor, procesul a ramas in pronuntare. „Batrinul nu parasit imediat sala si s-a asezat pe o banca in spate. Nu se stie daca se simtea rau, astepta cursa sau chiar sentinta“, a spus Mioara Popescu, presedinta Judecatoriei Calafat.

La putin timp, batrinului i s-a facut rau si a cazut de pe banca. Medicul de pe salvarea venita la fata locului a incercat resuscitarea lui, insa a fost zadarnic. Nicolae Naidin a facut stop cardio-respirator. „In buzunarul batrinului au fost gasite mai multe folii de medicamente pentru inima si o adeverinta din care reiesea ca este cardiac. Din cite am inteles, barbatul suferise doua preinfarcte“, sustine comisarul sef Marian Ghila-Ioan, seful Politiei Calafat.

In timp ce batrinul era transportat la morga Spitalului din Calafat, inculpata Nicoleta Naidin era achitata de instanta, iar Naidin Nicolae a fost obligat la plata cheltuielilor de judecata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS