15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljInspectie nocturna la un bar din Dabuleni

Inspectie nocturna la un bar din Dabuleni

Inspectorii Inspectiei Sanitare de Stat au descins joi seara in comuna doljeana Dabuleni, in barul Paradisul noptii, in urma sesizarii facute de primarul comunei, Nicolae Dragoi. Barul era inchis si nimeni nu putea sa dea relatii despre orele de functionare si despre proprietar. La doar citeva minute dupa ce inspectorii au sosit la fata locului, si-au facut aparitia proprietarul barului, Ciprian Pasculescu, si sotia sa, care au inceput sa vocifereze.

„Noi am fost solicitati de prefectura si de primarul Dragoi sa mergem la fata locului pentru ca s-a comis un abuz. Unitatea cu pricina nu are grup sanitar, iar apa menajera de la chiuveta barului si din casa proprietarului se scurge intr-un camin conectat la o retea de canalizare defecta, din acest motiv firma fiind sanctionata pe 10 noiembrie cu cinci milioane de lei. Omul si-a platit amenda, dar tot nu este multumit. Daca nu respecta decizia de sistare temporara a activitatii unitatii si functioneaza in continuare ii vom aplica o alta sanctiune si vom propune Camerei de Comert ridicarea autorizatiei sanitare de functionare“, a precizat dr. Bebe Martin, inspector al Directiei de Sanatate Publica Dolj. Primarul Nicolae Dragoi sustine ca vara, apa iese din caminul de colectare si se scurge in curtea dispensarului comunal, fiind un adevarat focar de infectie.

„Nu vreau sa ma razbun pe nimeni. Ca o masura de precautie am luat decizia de a astupa gura de canal printr-un capac betonat, care apoi a fost spart de Pasculescu. Considerind ca fapta consateanului meu este un abuz, am sesizat Directia de Sanatate Publica si Prefectura Dolj, pentru a se lua masuri impotriva lui Ciprian Pasculescu. Se folosesc de numele senatoarei Dobrescu si de cel al prefectului, amenintind prin comuna. Nu am nimic cu ei, dar nu respecta legea. Pur si simplu ne sfideaza. Stiti in ce hal miroase in curtea dispensarului? Pai in loc sa fim curati si sa ne ferim de boli, noi lasam focare de infectie peste tot! Sint indignat si sper sa se termine cit mai repede bilciul asta“, a declarat primarul comunei Dabuleni, Nicolae Dragoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS