17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO femeie a fost batuta pentru o plasa cu carbune

O femeie a fost batuta pentru o plasa cu carbune

O femeie din Livezeni se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batuta. Olga David, de 41 de ani, a mers acum doua zile in incinta Exploatarii Miniere Livezeni impreuna cu nepoata sa, Rodica Toma, ca sa fure carbune din vagoane. Rodica Toma a spus ca au fost surprinse de paznici in timp ce incercau sa iasa pe poarta minei cu citeva plase de carbune si au fost batute.

Rodica a reusit sa fuga, insa Olga David a fost lovita cu bastoanele de paznicii de la Protector International. Rodica s-a dus repede dupa sotul femeii batute, impreuna cu care s-a intors la Livezeni, si a gasit-o pe matusa sa intr-o balta. Femeia a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Petrosani. Doctorul neurochirurg Sora, cel care a operat-o pe Olga David, a declarat ca aceasta este in coma profunda, cu sanse minime de supravietuire, avind un cheag de singe pe creier.

Directorul general de la Protector International, Constantin Negrut, a declarat ca femeia nu a fost batuta, ci a cazut de pe vagon si s-a lovit la cap. El a precizat ca in incinta Minei Livezeni au intrat aproximativ 20 de romi care intentionau sa fure carbune, iar la vederea paznicilor s-au speriat si au fugit. Si Olga David a incercat sa fuga, dar s-a dezechilibrat si a cazut. Parchetul de pe linga Judecatoria Petrosani impreuna cu politia au inceput o ancheta in acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS