9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFostul director al BCR Gorj vrea sa fie judecat in stare de libertate

Fostul director al BCR Gorj vrea sa fie judecat in stare de libertate

Fostul director al BCR Gorj, Dumitru Contoloru, a fost operat intr-un spital din Bucuresti. Presedintele completului de judecata a spus ca in procesul in care se judeca cererea de punere in libertate formulata de Dumitru Contoloru a fost programat un nou termen. Motivul acestei aminari il reprezinta lipsa de la dosar a expertizei care trebuia trimisa de catre Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici“ din Bucuresti.

Medicii de aici trebuia sa se pronunte in legatura cu starea de sanatate a lui Dumitru Contoloru, care a cerut sa fie judecat in stare de libertate si a pledat nevinovat. In cererea depusa la Tribunalul Gorj pe 15 septembrie se mentioneaza ca Dumitru Contoloru sufera de urmatoarele boli: diabet zaharat tip II, gastrita, BCI angor de efort, aritmie extrasistolica, sindrom vertebrobazilar si hemoroizi.

Fostul director al BCR Gorj este cercetat pentru comiterea mai multor infractiuni intr-un dosar in care prejudiciul calculat este de peste 1.000 de miliarde de lei. Alaturi de acesta, sint cercetati in stare de arest omul de afaceri Ion Marin, fostul director al BCR Novaci, Sorin Popescu, si fostul director al SC Foraj Sonde Tirgu Carbunesti, Ion Nicolae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS