Acasă Local Gorj Gabriela Baciu, inspector in MEC, cercetata penal

Gabriela Baciu, inspector in MEC, cercetata penal

-

Gabriela Baciu, inspector in cadrul Ministerului Economiei si Comertului (MEC), si falsul inspector Vasile Matei, recidivist, sint cercetati intr-un nou dosar de Parchetul de pe linga Tribunalul Judetean Gorj. Acestia sint acuzati ca ar fi primit mita de la mai multi patroni gorjeni pentru eliberarea de autorizatii de valorificare a fierului vechi. Printre acestia este si patronul societatii SC OLIZIN SRL din Tirgu Jiu, Nicolae Stanescu, cercetat de politistii gorjeni pentru evaziune fiscala de citeva zeci de miliarde de lei. In plus, in dosarele acestora privind eliberarea autorizatiilor s-au descoperit mai multe documente falsificate.

Vasile Matei lucra ca taximetrist, dar devenise o figura cunoscuta printre functionarii ministerului, multi dintre ei traind cu impresia ca acesta este chiar coleg cu ei. Dupa dezvaluirea acestui caz, Manda Porumb, director al Comisiei Nationale pentru Reciclarea Materialelor din cadrul MEC, a fost suspendat din functie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbaliştii revin la treabă

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova reia meciurile oficiale din campionat în acest sfârşit de săptămână. Trupa lui Cătălin Popescu va primi,...