25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmanta a lovit-o pe sotie cu un par

Amanta a lovit-o pe sotie cu un par

O femeie a fost batuta marti de amanta barbatului ei, pe motiv ca nu accepta sa imparta domiciliul cu aceasta. Ioana Teeru, de 65 de ani, a avut o casnicie fericita pina anul trecut, cind sotul ei, Constantin, de 64 de ani, s-a indragostit de o alta femeie. Cu 25 de ani mai tinara decit nevasta, Maria Pirvulescu a reusit sa-i ia mintile barbatului.

„Era maritata si avea doi copii prin Purcaresti. Dar nu i-a fost de ajuns. Ii trebuia avere si l-a gasit pe barbatu-meu. Am stiut de la inceput de relatia lor si am incercat sa-i despart, dar ce, puteam sa ma inteleg cu barbatu-meu… Cum ziceam ceva de amanta lui, parca innebunea. Incepea sa urle si ma lua la bataie. Numai Dumnezeu stie ce viata de ciine am dus eu din cauza acestei femei. Si nu aveam cui sa ma pling. Daca ma duceam la post sa fac plingere, politistii imi ziceau tot mie sa ma potolesc, amenintindu-ma ca ma amendeaza daca nu imi las barbatul in pace“, a povestit Ioana Teeru.

Amanta, cazata la domiciliul conjugal

Sotia inselata sustine ca, inca de la inceputul relatiei extraconjugale, barbatul ei a insistat sa-si aduca amanta acasa, insa de fiecare data nevasta s-a opus, chiar daca pentru refuzul ei era „rasplatita“ cu bataie.

Constantin a gasit pina la urma o solutie. A construit o casuta in aceeasi curte si s-a mutat acolo cu amanta. Familia lui Constantin nu a indurat insa asemenea batjocura. In urma cu doua zile, Constantin Teeru a avut o altercatie cu fiul sau cel mare, Emil, de 33 de ani.

„A vrut sa-si taie propriul copil cu cutitul pentru ca i-a jignit amanta. Atunci am intervenit eu si am vrut sa-i iau cutitul din mina. In acel moment insa a aparut amanta si m-a lovit pe la spate cu un par in cap. Apoi a vrut sa ma loveasca din nou, insa m-am ferit, iar lovitura a incasat-o barbatu-meu“, a povestit Ioana Teeru.

Femeia inselata se afla acum in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, unde a fost internata cu diagnosticul politraumatism prin agresiune fizica, traumatism cranio-cerebral. Ioana Teeru sustine ca ii va da in judecata atit pe sotul ei, cit si pe amanta, pe care spera sa ii vada impreuna, dupa gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS