20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi ciobani batuti pentru sase oi

Doi ciobani batuti pentru sase oi

Ion Pilea, de 66 de ani, si Ion Evesc, de 42 de ani, ambii din Hunedoara, care pazeau o turma de 200 de oi pe un cimp de la marginea orasului Tirgu Jiu, au fost batuti simbata seara cu bestialitate de sase indivizi care au incercat sa le fure oile. Ciobanii erau la stina din punctul numit Poloaga, iar la lasarea serii au primit pe neasteptate vizita mai multor barbati, care i-au luat la bataie cu parii. Ion Pilea si Ion Evesc nu au avut timp sa strige dupa ajutor, hotii lovindu-i cu bitele in cap si peste brate.

Ion Pilea a fost lasat intr-o balta de singe si a fost gasit de un coleg. „Se lasase seara si au venit vreo sase – unul era in caruta si se uita. Ne-au batut ca pe ciini, au luat sase oi, dupa care ne-au lasat acolo jos, aproape in coma. Colegul meu este mai rau, ca lui i-au dat de citeva ori in cap. Nu ii cunosteam pe cei care ne-au atacat“, a povestit ciobanul.

Intrucit nu a trecut nimeni pe la stina, ciobanii au petrecut noaptea linga oi, fara a fi ajutati de cineva. Ieri la prinz, cei doi barbati au fost gasiti de un coleg care venise sa le tina locul. Ion Pilea si Ion Evesc sint internati in Spitalul Judetean din Tirgu Jiu. Politia municipiului Tirgu Jiu a declansat o ancheta pentru prinderea hotilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS