9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO doljeanca a murit dupa ce a fost lovita de un microbuz

O doljeanca a murit dupa ce a fost lovita de un microbuz

• Stefana Perca, de 60 de ani, din Filiasi, membra a Bisericii Penticostale, avea geanta plina de pliante cu continut religios • Microbuzul din care a coborit femeia era condus de tatal soferului implicat in accident

Doljeanca Stefana Perca plecase ieri-dimineata in vizita la fiul sau din localitatea gorjeana Buduhala.

De la Filiasi, femeia a luat un microbuz care facea curse spre Gorj. In jurul orei 6.30, masina a oprit intr-o statie din Buduhala, unde a coborit si Stefana Perca. Aceasta a incercat sa traverseze, insa a fost surprinsa de un microbuz Ford Transit, condus de Ion Popescu, de 29 de ani, din Matasari.

„Eram prin casa si am auzit o bubuitura afara si mi-am zis ca s-a intimplat ceva. Am iesit la poarta si am vazut o femeie intinsa pe drum si cu singe linga ea. M-am dus mai aproape si, cind am vazut-o, m-am crucit, ca am recunoscut-o pe cuscra-mea, Stefana Perca. Venise la fiu-su si se pregatea sa treaca strada. Microbuzul a lovit-o si a adus-o pina la mine la poarta, saraca!“, a spus Maria Goracel.

Dintr-o geanta a victimei s-au imprastiat prin iarba de la marginea drumului citeva zeci de pliante cu continut religios, Stefana Perca fiind membra a cultului penticostal. Soferul Ion Popescu este cercetat pentru ucidere din culpa, fapta care se pedepseste cu inchisoare de la unu la cinci ani. Interesant este ca microbuzul din care a coborit femeia era condus de tatal celui care a lovit-o pe Stefana Perca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS