14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDosarul tiganiadei, la Parchet

Dosarul tiganiadei, la Parchet

Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj a incheiat ancheta privind „tiganiada“ din Fata Luncii, luni dupa-amiaza inaintind dosarul Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj.

Politistii au facut procurorilor propunerea de trimitere in judecata a 18 invinuiti, sub acuzatiile de ultraj, distrugere, port ilegal de arma, tulburarea ordinii si linistii publice.

12 dintre cei acuzati – Emil Chiciu (Eminescu), Viorel Parnica (Levier), Cristian Poenaru (Cartof), Marin Vasile (Egret), Florin Velcu, Cortizon Chiciu, Stefan Balteanu (Luceafar), Nicu Serdaru, Gabi Alin Poenaru (Patrian), Mihai Fieraru (Esop), Catalin Slatineanu si Neacsu Florin – se afla in arest preventiv, alti sase – printre care si Vilifort – fiind cercetati in stare de libertate. In urma cercetarilor s-a stabilit ca, in noaptea de 17 spre18 septembrie, tiganii din gasca lui Vilifort, inarmati cu sabii ninja, topoare, furci ori alte obiecte contondente, au devastat un restaurant, apoi au tulburat linistea si ordinea publica in intersectia strazilor Riului si Stirbei Voda din Craiova, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru a-i calma.

„Pina la 23 octombrie urmeaza sa intocmim rechizitoriul si sa trimitem dosarul instantei de judecata pentru a se pronunta“, a declarat procurorul Robert Kelemen, din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS