21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO olteanca a murit din culpa unui turc

O olteanca a murit din culpa unui turc

Un grav accident de circulatie a avut loc simbata seara pe raza comunei Isalnita, in apropierea Combinatului Chimic Craiova. Din cauza unei depasiri neregulamentare, doua autocamioane s-au lovit frontal, o femeie de 36 de ani si-a pierdut viata si un autoturism Espero a fost avariat.

Kenan Karakaza, cetatean turc, aflindu-se la volanului unui tir, a efectuat o depasire neregulamentara si a intrat intr-un camion condus regulamentar de Viorel Iosu, de 41 de ani, din comuna Osneni, judetul Mehedinti. „Am auzit o bubuitura puternica si am venit imediat sa vad ce s-a intimplat. Pe sosea era un camion cu cabina rasturnata, iar in sant mai era un tir, tot fara cabina. Mai in fata era un Espero, dar pasagerii erau bine“, spune Ion Voicu, martor al accidentului.

In urma impactului deosebit de violent, sotia lui Viorel Iosu, Floarea, a decedat in camera SMURD, desi cadrele medicale au incercat mai mult de o ora sa o resusciteze. Viorel Iosu a fost internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Craiova. Soferul tirului a suferit rani usoare, iar medicii spun ca va mai ramine citeva zile sub supraveghere medicala. El se intorcea din Olanda si trebuia sa ajunga in Turcia peste doua zile. Anchetatorii doljeni i-au intocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala grava si distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS