10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul Florin Circiumaru s-a transformat in agentie imobiliara a PSD

Primarul Florin Circiumaru s-a transformat in agentie imobiliara a PSD

Florin Circiumaru, in calitate de primar, vinde pe sume ridicole tot ce mai este de vindut in oras, lui Florin Circiumaru, in calitate de presedinte al PSD Tirgu Jiu. PSD Gorj a primit luni cadou din partea primarului si a consilierilor doua cladiri pe care trebuie sa le achite in mai multi ani cu „fabuloasa“ suma de 1,4 miliarde de lei.

O data cu apropierea campaniei electorale, unii membri ai PSD au hotarit sa puna mina pe tot, ajungind pina acolo incit au planuit si au si reusit sa cumpere doua imobile pe care le vor folosi, dupa cum sustin, pentru organizatia judeteana si pentru cea municipala, si asta in conditiile in care in Gorj exista partide care nu au primit nici un sediu pe motiv ca nu ar mai exista. Ultimele proprietati ale PSD sint situate in strada Confederatiei, bloc C3, parter si in strada Crisan, nr. 3. Pe aceste doua spatii, presedintele PSD Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, va trebui sa achite primarului Florin Circiumaru 1,4 miliarde de lei, in rate lunare, pe o perioada de trei ani. Initial, primarul introdusese luna trecuta pe ordinea de zi a consiliului local un proiect de hotarire prin care spatiul situat in strada Crisan sa-i fie vindut cu 700 de milioane. Intrebat de reporterii GdS cum poate sa cumpere casa cu 700 de milioane daca statul a platit pe ea fostului proprietar 1,06 miliarde, in urma cu trei ani, Circiumaru a retras proiectul de pe ordinea de zi.

Sediul partidului, principala grija a primarului

La urmatoare sedinta a consiliului local, desfasurata luni, 29 septembrie, Florin Circiumaru a marit suma de vinzare de la 700 de milioane la 1,06 miliarde, fara sa fi luat in calcul macar inflatia. Consilierii au votat in unanimitate vinzarea celor doua spatii. Se pare ca principala grija a primarul Florin Circiumaru a devenit acapararea a tot ce se poate pentru partid. Fiind convins ca va pacali lumea doar varuind bordurile si stropind strazile cu apa, a uitat ca vara trecuta locuitorii orasului au rabdat de sete in toata perioada de seceta. A uitat ca a bagat peste 60 de miliarde in ultimii trei ani in reabilitarea retelelor termice. In aceasta iarna, din 22.000 de apartamente care erau racordate la reteaua termica, au mai ramas doar 2.200. Drama celor care au ramas bransati va aparea o data cu prima factura, cind pentru un apartament cu patru camere va trebui sa plateasca 6,8 milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS