15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBatut de vecini pentru o caruta de paie

Batut de vecini pentru o caruta de paie

Aurica Stan si fiul sau, Gurita, sint cei mai temuti oameni din Motoci

Un barbat din comuna doljeana Mischi a ajuns marti seara in stare grava la spital, dupa ce a mincat bataie de la doi vecini.

Alexandru Catrina, de 42 de ani, din satul Motoci, comuna Mischi, stringea de pe propria tarla paiele ramase de la treierat. La un moment dat, pe terenul sau a aparut un tractor din care au coborit Aurica Stan, de 56 de ani, si fiul acestuia, Gurita, de 21 de ani, si i-au cerut imediat sa paraseasca locul, deoarece paiele de pe cimp li se cuvin doar lor.

„Le-am spus ca nu plec de pe tarlaua mea si atunci m-au fugarit cu tractorul. Cum il aveam pe fratele meu cu caruta de paie pe cimp, am alergat spre el ca sa ma ascund, dar Aurica si fiul lui mi-a luat-o inainte si au distrus caruta, intrind cu tractorul in ea. Fratele meu a scapat, fugind cu calul, iar eu am ramas singur, acolo, fara nici o aparare“, sustine Alexandru Catrina.

Aurica Stan a pus mina pe un levier, iar fiul sau pe o furca. Astfel inarmati, s-au repezit la vecinul lor, lovindu-l pe unde au nimerit, pina l-au lasat inconstient, apoi au fugit. Dupa consumarea faptei a venit si fratele lui Alexandru Catrina cu ajutoare.

Victima a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost internata cu diagnosticul politraumatism, traumatism cranian mediu.

Alexandru Catrina spune ca va depune plingere la politie impotriva agresorilor care se pare ca nu sint la prima abatere de acest gen. Aurica Stan este recunoscut in Motoci pentru apucaturile lui violente. Barbatul a mai avut de-a face cu politia si chiar a facut ani grei de puscarie in urma mai multor conflicte cu vecinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS