11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCirc pe banii publici

Circ pe banii publici

Sedinta de consiliu local desfasurata ieri la Tirgu Jiu s-a transformat intr-un adevarat circ din cauza problemei incompatibilitatilor, care a determinat controverse aprinse.

Consilierul Nicolae Mergea, inspector scolar general, nu a tinut cont de recomandarea prefectului si s-a incapatinat sa vina la sedinta. A fost nevoie de un fax venit de la Prefectura Gorj prin care sa se specifice faptul ca s-a constatat incetarea de drept a mandatului de consilier pentru Nicolae Mergea. Acesta a asistat la sedinta doar ca spectator, fiindu-i retras dreptul de vot. Prezenta sa l-a nemultumit insa pe consilierul PD Emanoil Popescu, care a intrat astfel in conflict cu consilierii PSD . Expresii de genul „ciocu’ mic“ si „gugustiucilor“ au zburat intre cele doua tabere. In cele din urma a fost votat proiectul privind incetarea mandatelor pentru trei consilieri: Emil Popescu, Mihai Versin si Cornel Andritoiu.

Rezervele de pe listele PSD si PD, Nicolae Balutescu, Gheorghe Novac si Mihai Cruceru, au jurat cu mina pe Biblie ca isi vor indeplini cu sfintenie rolul pe care l-au primit din partea celor care i-au votat. Intrucit ii considera pe unii dintre colegii sai incompatibili, consilierul Emanoil Popescu a declarat ca va ataca in contencios toate hotaririle aprobate.

„Chiar presedintele de sedinta, consilierul Sanda Mischie, e incompatibil. Chiar daca si-a dat demisia de la Directia de Sanatate Publica, inca ocupa postul pina vine decizia de la minister“, a spus consilierul PD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS