5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrotuarele din Slatina - patinoare naturale

Trotuarele din Slatina – patinoare naturale

Arterele principale din Slatina au fost curatate sau s-a actionat cu materiale antiderapante, masinile circulind fara probleme, in schimb, de citeva zile, trotuarele sint acoperite cu gheata.

Din acest motiv, Serviciul de Ambulanta Olt a fost asaltat cu apeluri din partea persoanelor care s-au incumetat sa iasa din casa in ultimele 48 de ore. Numai pina ieri la prinz, din cele aproximativ 50 de apeluri primite din partea populatiei, in majoritatea cazurilor a fost vorba despre entorse, luxatii sau chiar fracturi la miini si picioare, medicii de pe ambulante trebuind sa mearga in diverse locuri pentru a „culege“ victimele. Ieri-dimineata, in numai citeva ore, la Sectia ortopedie a Spitalului Judetean Slatina au ajuns 21 de persoane cu entorse, luxatii sau fracturi, majoritatea necesitind internarea.

Din cauza poleiului, o ambulanta nu a putut ajunge la un pacient

Un caz deosebit s-a inregistrat ieri-dimineata, cind o ambulanta nu a reusit sa ajunga la un pacient din comuna Milcov deoarece nu a putut sa urce o panta acoperita cu polei, singura cale de acces catre casa acestuia. Directorul Serviciului de Ambulanta Olt, medicul Adrian Popa, a spus ca bolnavul suferea de o agitatie psihomotorie si, din fericire, dupa o jumatate de ora de incercari din partea soferului ambulantei de a urca panta, cind tocmai se pregateau sa ceara ajutorul celor de la Drumuri Judetene, familia a dat telefon si a spus ca nu mai este nevoie de interventia medicilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS