6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrefectul judetului Mehedinti va sarbatori Anul Nou cu socrii

Prefectul judetului Mehedinti va sarbatori Anul Nou cu socrii

Dan Trancota, prefectul judetului Mehedinti, va petrece Anul Nou in localitatea Vinatori, la parintii sotiei sale, dupa ce a sarbatorit Craciunul impreuna cu parintii sai, in comuna mehedinteana Greci.

„Am primit cadouri de la toti cei apropiati si ne-am simtit bine in familie, mai ales ca la sfirsit de an reusim sa ne stringem cu totii. De Revelion vom merge la socri, pentru ca asa este bine si ne bucuram de fiecare data cind ne vedem“, a spus prefectul Dan Trancota.

Despre anul care se incheie, Dan Trancota a spus ca a fost unul bun, in care a fost aplicata cu succes Ordonanta nr.96, privind acordarea suplimentului de hrana pentru elevii din clasele I-IV, si a fost atinsa proportia de 90% privind eliberarea titlurilor de proprietate, la nivelul judetului Mehedinti:

„Tot in acest an am acordat o atentie sporita agriculturii, producatorii primind sprijin pentru infiintarea exploatatiilor agricole. De asemenea, am incercat sa salvam plantatiile de pomi fructiferi si sa revigoram viticultura, actiune pe care o vom continua si anul viitor“.

„Consider ca deschiderea noastra catre presa a fost de bun augur…“

Sanatatea, invatamintul si turismul sint domeniile pe care prefectul judetului Mehedinti le considera prioritare pentru 2003:

„Prin trecerea unitatilor medicale in administrarea consiliilor locale, sper sa putem sprijini mai mult dotarea spitalelor si imbunatatirea actului medical. Mai sint multe de facut si in domeniul invatamintului din Mehedinti; de aceea astept o imbunatatire a actului de predare in scoli, cu rezultate foarte bune. Nu trebuie sa uitam de turism, domeniu in care vom incerca sa ne implicam mai mult in 2003“.

Relatia cu mass-media a fost apreciata de prefectul judetului Mehedinti ca fiind una foarte buna in 2002. Dan Trancota a tinut sa precizeze ca nu s-a suparat pe ziaristii care au atras atentia asupra unor probleme care s-au ivit in judet pe parcursul anului:

„Consider ca deschiderea noastra catre presa a fost de bun augur, dovada ca nu am avut reclamatii din partea ziaristilor. Ne-am sesizat ori de cite ori au aparut articole ce solicitau si implicarea noastra si chiar cu ajutorul cotidianului Gazeta de Sud am rezolvat o parte dintre problemele din Mehedinti. Este o relatie pe care o consider normala si pe care vom incerca s-o imbunatatim mereu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS