15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMos Craciun le-a adus catuse scandalagiilor din Tirgu Jiu

Mos Craciun le-a adus catuse scandalagiilor din Tirgu Jiu

In acest an, Mos Craciun a fost mult mai darnic si mai bun. Dupa ce a impartit cadouri tuturor copiilor cuminti, s-a gindit ca ar fi bine sa treaca si pe la cei care se afla in conflict cu legea, pentru ca, in opinia Mosului, toata lumea trebuie sa primeasca un cadou, in functie de cit a fost de cuminte fiecare.

Asa ca opt tineri din Tirgu Jiu au primit cadou de la Mos Craciun cite o pereche de catuse pe care va trebui sa le poarte cel putin 30 de zile. Pentru sapte dintre acestia, Mosul a venit mai devreme cu o zi. Paunescu Constantin, Turmei Ion, Guran Daniel, Scheau Ion, Caldararu Florin, Margel Sorin si Lautaru Marius, dupa ce au consumat cantitati industriale de alcool, s-au luat la bataie, devastind circiuma in care se aflau. Bataia dintre acestia nu s-a soldat cu victime, pentru ca Mos Craciun tocmai trecea in acel moment pe linga bar. Toti cei sapte au fost retinuti pentru 30 de zile pentru tulburarea ordinii publice. Ieri, in a doua zi de Craciun, Nadrag Marius Nicolae, dupa ce s-a plimbat cu taxiul, si-a amintit ca nu are bani sa plateasca si, ca si cind nu ar fi fost de ajuns, l-a mai luat si la bataie pe bietul taximetrist.

Nici politistul care a intervenit in acest scandal n-a fost iertat de injuraturile lui Nadrag, motiv pentru care Parchetul i-a eliberat mandat pe 30 de zile. Mos Craciun -Caragea, adjunctul comandantului Politiei Municipale Tirgu Jiu, a declarat:

„Ne-am gindit ca vin Sarbatorile, iar noi, ca tot romanul, am zis sa facem un pic de curatenie, asa ca am adunat tot ce era in plus prin oras si l-am asezat pe fiecare la locul lui. Asa vor pati toti cei care nu inteleg ca trebuie sa respecte legea. Nu mi-a trecut prin cap sa-i fi imbracat pe politisti in Mos Craciun cind s-au dus la Boema. Ar fi fost interesant, pentru ca, in definitiv, politistul este prietenul omului. Dar cine stie, poate la anul! O sa vedeti si o sa va minunati cita liniste va fi in oras de Revelion, pentru ca vom fi peste tot, chiar si acolo unde, poate, nu ar trebui. Urez si eu cu aceasta ocazie cititorilor Gazetei de Sud sa nu aiba treaba cu politia decit atunci cind isi schimba buletinele, sa fie sanatosi si bucurosi tot anul, iar voua, celor de la Gazeta de Sud, sa fiti un pic mai blinzi cu politistii, ca oricum sinteti cel mai tare ziar“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS