8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Stiri diverse

Incendiu la MEVA Severin

Pompierii Grupului de Pompieri „Drobeta“ au fost solicitati sa intervina, simbata, in jurul orei 10.00, la un incendiu izbucnit la Fabrica de vagoane MEVA SA. La instalatia de vopsire-uscare, ardeau elementele filtrante din hirtie si pisla. Pompierii au localizat si lichidat focul. Au ars sase metri patrati de filtre din hirtie si pisla. Potrivit pompierilor severineni, cauza probabila o constituie o tigara aruncata la intimplare.

(F.L.)

Citiva elevi au gasit pe cimp o femeie inghetata

Trupul inghetat al unei femei a fost gasit vineri dupa-amiaza pe un cimp din apropierea comunei Stanesti – Gorj. Citiva elevi care se intorceau de la serbarea de Mos Craciun au vazut linga niste tufe de maracini cadavrul Nicolitei Nagara, de 41 de ani, din Stanesti. Femeia plecase seara de acasa cu treburi la o ruda din alt sat, fiind rapusa de ger.

(E.M.)

Director arestat pentru dare de mita

Directorul firmei SC DANIMAR SRL Strehaia- Mehedinti a fost arestat preventiv vineri de procurorii Parchetului National Anticoruptie, pentru o perioada de 30 de zile, pentru savirsirea infractiunii de dare de mita. Potrivit procurorilor, acesta i-ar fi oferit, in acest an, peste 100 de milioane de lei lui Dan Viorel Oniga, director general al Companiei Nationale a Cuprului, Aurului si Fierului – MINVEST Deva, filiala ARIESMIN, Baia de Aries, pentru a dispune, cu prioritate, livrarea unor marfuri (sulfat de zinc si anvelope), a caror valoare se ridica la aproximativ un miliard de lei. Procurorii PNA

l-au arestat preventiv, pentru 30 de zile, si pe Dan Viorel Oniga, pentru luare de mita, infractiune prevazuta de art.254, alin. 2, din Codul Penal, raportat la art. 6, din Legea 78/2000. Cercetarile continua, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

(F.L.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS