25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Stiri diverse

Furturi de alimente

Cinci tineri cu virste cuprinse intre 12 si 15 ani, din orasul Corabia-Olt, au fost prinsi de politistii din localitate in timp ce furau alimente si cosmetice dintr-un autoturism Dacia Papuc, proprietatea lui Ionel Z., in seara de marti, 17 decembrie. In aceeasi seara au fost furate produse alimentare in valoare de peste 2,5 milioane de lei de la magazinul mixt CONSUMCOOP din comuna Radomiresti. In urma cercetarilor, a fost identificat autorul spargerii, acesta fiind Georgel D., din aceeasi localitate. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

(A.M.A.)

A cazut din tren in timp ce dadea cu bulgari dupa fete

Ionut Padureanu, de 19 ani, din Stanesti- Gorj, elev la Seminarul Teologic din Craiova, se intorcea acasa impreuna cu mai multi colegi de-ai sai. In Gara din Tirgu Carbunesti, baiatul a coborit pentru a face bulgari cu care sa arunce dupa fetele care se aflau pe peron. Dupa ce a adunat citiva bulgari, Ionut Padureanu s-a urcat in tren si a inceput sa arunce cu acestia. In momentul in care trenul a pornit, elevul s-a dezechilibrat si a cazut in zapada, lovindu-se cu capul de usa vagonului. Citiva cetateni au telefonat la salvare, tinarul fiind transportat la Sectia reanimare a Spitalului Judetean din Tirgu Jiu. Suferind un traumatism cranian, el a fost transportat ieri la Spitalul de Urgenta din Craiova.

(E.M.)

Mutilata de focul din soba

O femeie din Ticleni – Gorj s-a ales ieri-dimineata cu arsuri grave in timp ce incerca sa faca focul in soba. Floarea Dunga, de 50 de ani, a deschis usa sobei sa verifice daca s-a aprins focul, insa in acel moment flacarile i-au cuprins fata si miinile. Femeia a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost internata cu diagnosticul arsuri de gradul II pe fata si membrele anterioare.

(S.T.)

Tata si fiica au murit intoxicati cu monoxid de carbon

Doi membri ai unei familii din Satul Vladuleni-Gorj au decedat in urma intoxicatiilor cu monoxid de carbon, rezultat de la o soba pe gaze. Stefan Ciurea, de 58 de ani, si fiica lui, Florentina, de 13 ani, au fost gasiti morti ieri dimineata, fata fiind asezata in pat, iar barbatul stind pe un scaun, cu televizorul pornit. Miercuri seara, tatal impreuna cu fiica au intrat in camera si, pentru a face caldura, au pornit o soba de teracota care functiona pe gaze. Concubina lui Stefan Ciurea, Elena Stoica a fost cea care i-a gasit pe cei doi. Cadavrele au fost transportate la morga Spitalului din Rovinari. In urma cu trei saptamini, alte sase persoane au murit la Tirgu Jiu in urma intoxicatiilor cu monoxid de carbon, trei dintre cei decedati fiind membrii unei familii de irlandezi. In urma cu o saptamina, un alt cetatean din Tirgu Jiu a decedat din cauza unei sobe care a emanat gaze.

(E.M.)

Slatinenii – victime ale ghetii

Cel putin 40 de persoane au ajuns in ultimele doua zile la Sectia de ortopedie a Spitalului Judetean Slatina cu picioarele sau miinile fracturate, luxate sau cu entorse. „Din cauza ghetii acoperite de zapada, am avut in ultimele zile un flux continuu de pacienti care s-au prezentat la Sectia de ortopedie in special cu fracturi ale gambelor, dar au fost si cazuri de traumatisme sau de entorse“, au spus medicii sectiei respective. La inceputul saptaminii, in urma unui accident de circulatie produs pe raza comunei Negreni, cind o masina plina cu muncitori s-a rasturnat din cauza ghetii de pe carosabil, trei dintre muncitori au ajuns de urgenta la spital cu diverse fracturi.

(M.M.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS