16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn sofer a degerat la volan

Un sofer a degerat la volan

Un sofer a ajuns la spital cu degeraturi la picioare, dupa ce a petrecut o zi si o noapte in autoturism.

Constantin Coman, de 52 de ani, din comuna Apele Vii – Dolj, a fost internat ieri dimineata in Clinica Chirurgie III a Spitalului de Urgenta din Craiova, cu diagnosticul degeraturi de gradul II la ambele picioare. Barbatul spune ca beleaua i se trage de la soferie, meserie pe care o practica de peste 30 de ani. „Cu toate acestea, n-am suferit niciodata de frig ca anul trecut, prin noiembrie, cind a trebuit sa merg la Craiova sa duc niste marfa pentru o firma din Apele Vii. Ninsese atit de mult, incit la vreo 17 km de intrarea in comuna Leu nu am putut sa merg mai departe pentru ca era drumul blocat de nameti. A trebuit sa stau in masina pina a doua zi, cind au curatat drumul, intr-un frig de nedescris“, a adaugat el.

Constantin si-a tratat atunci degeraturile cu apa sarata fiarta si, pentru ca s-a simtit mai bine, a neglijat sa mearga la medic. Dar a continuat sa faca deplasari prin tara cu autoturismul.

Ieri- dimineata, soferul s-a prezentat la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost anuntat ca va trebui sa renunte la citeva degete de la picioare, afectate grav de degeraturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS